Εκπαιδευτείτε στο GDPR με το GDPRbasic

Τι είναι το πρόγραμμα εκπαίδευσης GDPRbasic με μία ματιά!

Είναι:

  • Ο Γενικός Κανονισμός Προσωπικών Δεδομένων, GDPR απλά, κατανοητά, ολοκληρωμένα και πάνω απ’ όλα πρακτικά.
  • Οι αναγκαίες γνώσεις για την προστασία των προσωπικών δεδομένων που πρέπει όλοι, όσοι έρχονται σε επαφή με προσωπικά δεδομένα, να γνωρίζουν.
  • Ένα πρόγραμμα, όπου καμία ερώτηση για το Γενικό Κανονισμό, GDPR και τη συμμόρφωση με αυτόν, δεν μένει αναπάντητη.
  • Μία ειδικά σχεδιασμένη εκπαιδευτική διαδικασία διάρκειας 5 ωρών σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή, γιατί όλοι πρέπει να είναι ενημερωμένοι.
  • Είναι μία «value for money» εκπαίδευση, η οποία «ξεκλειδώνει» τα «μυστικά» του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, GDPR, αλλά μπορεί να «ξεκλειδώσει» και το εργασιακό σας μέλλον!
Συνεχίστε την ανάγνωση
Ηλεκτρονική Επίλυση Διαφορών (ODR) - προσωπικά δεδομένα (GDPR) στο Athens WordCamp 2017

Το Γραφείο μας στο WordCamp Athens 2017.

When ODR and GDPR cross their paths… To Γραφείο μας είχε την τιμή και τη μεγάλη χαρά να συμμετάσχει στο WordCamp Athens 2017 που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 09.12.2017 με ομιλήτρια τη Ρία Παπαδημητρίου. Η Ρία Παπαδημητρίου είναι Δικηγόρος παρ’ Εφέταις με εξειδίκευση στο Δίκαιο της Πληροφορικής και των νέων Τεχνολογιών. […]
Συνεχίστε την ανάγνωση
10th-wordpress-meetup-larissa-gdpr-15-02-2018

Η συμμετοχή του Γραφείου μας στο 10th WordPress Meetup Larissa

Ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR)  είναι προ των πυλών. Από τις 25 Μαΐου 2018 το τοπίο στο ζήτημα της προστασίας των προσωπικών δεδομένων αλλάζει δραστικά. Το Γραφείο μας συμμετέχει με τη Ρία Παπαδημητρίου στο 10th WordPress Meetup Larissa και ενημερώνει για τις νέες εξελίξεις την Κοινότητα του WordPress, στις 15-02-2018 και ώρα 18:30 στο […]
Συνεχίστε την ανάγνωση

28 Ιανουαρίου: Η Ευρωπαϊκή ημέρα για την Προστασία των Δεδομένων

  Ο χρόνος τελειώνει! Στις 25 Μαΐου τίθεται σε εφαρμογή ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, ο οποίος αλλάζει πραγματικά τα δεδομένα στον τομέα της προστασίας προσωπικών δεδομένων στη χώρα μας, στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και Διεθνώς. Στη χώρα μας καταργείται ο Ν. 2472/1997 για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και ισχύουν ευθέως οι […]
Συνεχίστε την ανάγνωση

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων: Σεμινάριο GDPR.

H Ρία Παπαδημητρίου ήταν προσκεκλημένη εισηγήτρια του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (Σ.Ε.Β.Ε.) στο Σεμινάριο GDPR που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017 στους χώρους του Κέντρου Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης στη Θεσσαλονίκη. Στα πλαίσια του σεμιναρίου παρουσιάστηκαν τα βασικά σημεία συμμόρωσης με τον Νέο Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (General Data Protection Regulation “GDPR”), ο οποίος τίθεται σε εφαρμογή στις 25 Μαϊου 2018. Ο GDPR προβλέπει […]
Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο Νέος Κανονισμός για τα Προσωπικά Δεδομένα, GDPR. Εκδήλωση του Σ.Ε.Π.Β.Ε. (video).

Στις 19 Ιουλίου είχα την τιμή και τη χαρά να είμαι προσκεκλημένη ομιλήτρια στην εκδήλωση που διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (Σ.Ε.Π.Β.Ε.) με θέμα «Εφαρμόσιμες λύσεις για την εναρμόνιση των επιχειρήσεων στο Νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων GDPR». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Motive Συμβουλευτική και τον […]
Συνεχίστε την ανάγνωση