Λειτουργία. 

Δραστηριοποιείστε επιχειρηματικά με την ατομική σας επιχείρηση ή ως μέλος -εταίρος σε εταιρεία; Αισθάνεστε ότι ενώ κατέχετε το επιχειρηματικό κομμάτι της δουλειάς σας, υστερείτε ως προς τη νομική σας κάλυψη και αισθάνεστε ανασφαλής και εκτεθειμένος; 

Σε εμάς θα έχετε καθημερινή νομική κάλυψη σε κάθε τομέα της επιχείρησής σας. Με την παροχή έγκυρων και έγκαιρων νομικών συμβουλών σε 24ωρη βάση και την  οργανωμένη δικαστική εκπροσώπηση από τις πιο σύνθετες μέχρι τις πιο απλές και καθημερινές νομικές σας υποθέσεις.  

 

Ενδεικτικά σας θωρακίζουμε νομικά σε ό,τι αφορά: 

Τις εμπορικές σας συναλλαγές και συμφωνίες (επιταγές, ιδιωτικά συμφωνητικά, τιμολόγια κα.). 

Το προσωπικό σας και όλα τα εργασιακά ζητήματα που το αφορούν. 

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

Μισθωτικά θέματα που τυχόν σας απασχολούν σε σχέση με τον επαγγελματικό χώρο που μισθώνετε (π.χ. ζήτημα αναπροσαρμογής μισθώματος). 

Την παρουσία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο (όροι χρήσης ηλεκτρονικού καταστήματος, πολιτική προστασίας απορρήτου και προσωπικών δεδομένων, ηλεκτρονικές συναλλαγές, ηλεκτρονική τιμολόγηση, κατοχύρωση και προστασία ονόματος χώρου (domain name). Για περισσότερα δείτε στα ολοκληρωμένα «πακέτα λύσεων» που προσφέρουμε και συγκεκριμένα εδώ

Αθέμιτες πρακτικές σε βάρος της επιχείρησής σας (αθέμιτος ανταγωνισμός, απόσπαση πελατείας, εκμετάλλευση του ονόματος και της φήμης της επιχείρησής σας). 

Κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα, πατέντες, βιομηχανικά σχέδια ή προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών (software). 

Τελωνειακές ή φορολογικές παραβάσεις.  

Ενδοεταιρικές σχέσεις και προβλήματα με τους συνεταίρους σας. 

Τη μετατροπή, συγχώνευση ή ματαβίβαση της επιχείρησής σας.  

 

Σας εκπροσωπούμε: 

Ενώπιον Πολιτικών, Ποινικών και Διοικητικών Δικαστηρίων. 

Σε Δημόσιες και Διοικητικές Αρχές. 

Ενώπιον Επιτροπών. 

Εξωδικαστικά απένταντι σε κάθε ιδιώτη ή επαγγελματία ή συνεργάτη (π.χ. τράπεζες). 

 

Είμαστε πάντα δίπλα σας όταν μας έχετε ανάγκη. 

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.