blog exodikastiki epilysi adr odr

Η συμμετοχή του Γραφείου μας στο CyberWeek 2016 (video).

Στις 3 Νοεμβρίου 2016 το Γραφείο μας πρωτοπόρο και παρόν και στον χώρο της Εξωδικαστικής Επίλυσης Διαφορών (ADR) και της Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών (ODR), συμμετείχε με την Ρία Παπαδημητρίου σε ένα από τα πιο γνωστά και διαδεδομένα παγκόσμια συνέδρια – θεσμούς εδώ και δεκαετίες, το Cyberweek 2016 το οποίο διοργανώνεται από το Werner Institute μαζί με το Creighton University των Η.Π.Α.

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η έρευνα της κας. Παπαδημητρίου με αντικείμενο την επίσημη πλέον πλατφόρμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ηλεκτρονική Επίλυση των Καταναλωτικών Διαφορών. Η έρευνα είναι πρωτότυπη και μοναδική αυτή τη στιγμή εντός και εκτός Ευρωπαϊκών συνόρων. Τα αποτελέσματά της έγιναν δεκτά από τους συμμετέχοντες στη Συνεδρία με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και ακολούθησαν εύστοχες παρεμβάσεις και ουσιαστική συζήτηση για τα θέματα που έθιξε η έρευνα και το μέλλον της Πανευρωπαϊκής ODR Πλατφόρμας.

Το Γραφείο μας παρακολουθεί και θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά και με αυξημένο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στον χώρο αυτό, σε Ευρωπαϊκό και Διεθνές Επίπεδο για να σας μεταφέρει τα τελευταία νέα. Συμμετέχουμε ενεργά στις εξελίξεις και στη διαμόρφωση των λύσεων του μέλλοντος.

 

 

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224