Συναλλαγές με τράπεζες.

Μήπως οι συναλλαγές με τις τράπεζες σας φοβίζουν; Μήπως στο παρελθόν είχατε άσχημες εμπειρίες με τράπεζες αλλά δεν μπορείτε παρ’ όλα αυτά να τις αποφύγετε; Ειδικά μάλιστα τώρα που για τις ανάγκες της επιχείρησής σας θα πρέπει όχι μόνο να συναλλαχθείτε με την τράπεζα αλλά και να πραγματοποιήσετε πιο σύνθετες συναλλαγές που απευθύνονται σε επαγγελματίες; 

Το Γραφείο μας σας προσφέρει την καθοδήγηση εκείνη που χρειάζεστε και έχετε ανάγκη.

Σας καθοδηγούμε βήμα βήμα στις τραπεζικές σας συναλλαγές φροντίζοντας να εξασφαλίσουμε ότι γνωρίζετε τα δικαιώματα και τις δυνατότητες που έχετε.

Φροντίζουμε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας όταν αυτό θα κριθεί αναγκαίο. Πάνω από όλα όμως φροντίζουμε να σας προφυλάξουμε από την εκ των προτέρων παραίτησή σας από ουσιώδη δικαιώματά.  

 

Θα μας χρειαστείτε: 

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

Στην περίπτωση τραπεζικού σας δανεισμού. 

Στο άνοιγμα επαγγελματικών λογαριασμών, όπως λογαριασμοί μισθοδοσίας ή αλληλόχρεοι λογαριασμοί. 

Στην έκδοση μπλοκ επιταγών. 

Σε κάθε άλλη τραπεζική σύμβαση που καλείστε να υπογράψετε. 

 

«Χτενίζουμε» νομικά τις συμβάσεις που πρόκειται ή έχετε ήδη υπογράψει με την τράπεζα και αναζητούμε τις κρυμμένες «παγίδες» ή τα κρυμμένα δικαιώματα που αυτές μπορεί να περιέχουν.  

Ζητείστε τις εξειδικευμένες μας γνώσεις στο τραπεζικό δίκαιο και τις τραπεζικές συμβάσεις για να προστατέψετε την επιχείρησή σας αλλά και εσάς τους ίδιους. 

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.