Προσωπικό.

Πόσες φορές έχετε βρεθεί να αισθάνεστε ανασφαλείς ως προς τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στο προσωπικό σας; Μήπως έχετε ήδη βρεθεί σε δύσκολη θέση γιατί δεν γνωρίζατε πλήρως τα δικαιώματά σας ως εργοδότες; Μήπως βρίσκεστε στη δυσάρεστη θέση να καταβάλετε αποζημιώσεις που δεν οφείλετε πραγματικά; Αντιμετωπίζετε επιπλέον διοικητικά πρόστιμα και εργατικά ποινικά αδικήματα;

Στο Γραφείο μας θα βρείτε τον σύμμαχό σας σε θέματα εργατικού δικαίου.

Με εμπειρία και εξειδίκευση φροντίζουμε για την νομική θωράκιση της επιχείρησής σας από το Α έως το Ω μιας εργασιακής σχέσης.

 

Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς και την επιχείρησή σας:

Φροντίζουμε για την ορθή κατάρτιση των εργασιακών συμβάσεων με το προσωπικό σας. Σε περίπτωση μεταβολής ή τροποποίησης φροντίζουμε να διαφυλάξουμε τα εργοδοτικά σας συμφέροντα, παρόντα και μελλοντικά.

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

Σας συμβουλεύουμε έγκυρα ως προς τις υποχρεώσεις σας ως εργοδότες έναντι κάθε δημόσιας και άλλης αρχής. Σας ενημερώνουμε παράλληλα για κάθε νέα αλλαγή στην εργατική νομοθεσία που αφορά την επιχείρησή σας.

Σας εκπροσωπούμε σε κάθε δημόσια αρχή (ασφαλιστικούς φορείς, επιθεώρηση εργασίας κλπ.) σε περίπτωση που τυχόν έχει ήδη ανακύψει διαφορά με το προσωπικό σας.

Αναλαμβάνουμε τη δικαστική σας υπεράσπιση ενώπιον Πολιτικών, Ποινικών και Διοικητικών Δικαστηρίων, μαχόμενοι οργανωμένα για τη δικαίωσή σας.

Αποκτήστε τώρα και εσείς τον εργασιακό σύμβουλο της επιχείρησής σας. Εμείς είμαστε δίπλα σας σε θέματα καθημερινά, από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα και εξειδικευμένα, λαμβάνοντας υπόψη το σύνολο των πραγματικών σας συμφερόντων.

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.