Αθλητισμός.

Η Ρία Παπαδημητρίου, έχοντας διατελέσει Γενική Γραμματέας στον Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, σε έναν από τους μεγαλύτερους και ιστορικότερους αθλητικούς συλλόγους στην Ελλάδα, είχε την ευκαιρία να εμβαθύνει και να δει εκ των έσω όλα εκείνα τα προβλήματα που αφορούν τον ελληνικό αθλητισμό όπως: 

 

Θέματα που αφορούν τους αθλητές, επαγγελματίες, ερασιτέχνες, αλλοδαπούς ή τους ανήλικους αθλητές, όπως ενδεικτικά η αντιμετώπιση οικονομικών διαφορών ανάμεσα σε αθλητές και σωματεία, θέματα εκπροσώπησης από μάνατζερ, διαφορές με προπονητές. 

Θέματα που αφορούν τους προπονητές (απόκτηση προπονητικής ιδιότητας, περιορισμοί και ασυμβίβαστα), οικονομικές διαφορές τους με το σωματείο.  

Θέματα που αφορούν τα αθλητικά σωματεία, τις ενώσεις, τις ομοσπονδίες (Ε.Ο.Κ., Ε.Π.Ο., Σ.Ε.ΓΑ.Σ., Κ.Ο.Ε. κλπ.), τα τμήματα αμοιβόμενων αθλητών αλλά και τις αθλητικές ανώνυμες εταιρείες, από τη σύσταση και τη μετατροπή αυτών μέχρι τη λύση και την εκκαθάριση     ή την εξυγίανσή τους (άρθρο 99). 

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

Υπηρετούμε τον αθλητισμό με ευθύνη και επαγγελματισμό.

 

Το Γραφείο μας με εξειδικευμένη γνώση στη Διεθνή και Αθλητική Διαιτησία σας εκπροσωπεί με επαγγελματισμό, συνέπεια και εχεμύθεια ενώπιον: 

Του Ανωτάτου Συμβουλίου Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών (ΑΣΕΑΔ). 

Του Αθλητικού Εισαγγελέα. 

Της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. 

Του Αθλητικού Διαιτητικού Δικαστηρίου (CAS). 

Των Πολιτικών και Ποινικών Δικαστηρίων. 

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.