Προστασία καταναλωτή.

Σίγουρα ως καταναλωτής θα έχετε βρεθεί τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σας να έχετε αναρωτηθεί «τι δικαιώματα έχω σαν καταναλωτής σε αυτή την περίπτωση;», «δεν θα ‘πρεπε να προστατεύομαι;» «δεν μου φαίνεται λογικό, είναι νόμιμο;». Κάποιοι από εσάς ενδέχεται να έκαναν ένα βήμα παραπάνω απευθυνόμενοι και σε κάποια γραμμή καταναλωτών, χωρίς όμως να λάβουν την αναμενόμενη λύση στο πρόβλημά τους.

Στο Γραφείο μας θα λάβετε την αντιμετώπιση που σας αξίζει και αναμένετε.

Λειτουργούμε στο τρίπτυχο προστασίας Πολίτη – Ιδιώτη – Καταναλωτή

Προτεραιότητά μας σε θέματα καταναλωτικής πίστης έχει ο πολίτης ως καταναλωτής και η διεκδίκηση των νόμιμων δικαιωμάτων του.

Χρειάζεστε την βοήθειά μας στις εξής ενδεικτικές περιπτώσεις:

Έχετε αγοράσει ένα προϊόν και είναι ελαττωματικό, το κατάστημα όμως αρνείται να προβεί σε οποιαδήποτε πράξη επανόρθωσης.

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

 

Έχετε κάνει μια αγορά μέσω του διαδικτύου από κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα, το μετανιώσατε, θέλετε να υπαναχωρήσετε, αλλά το κατάστημα αδιαφορεί ή δεν κάνει δεκτό το αίτημά σας.

 

Η εταιρεία τηλεπικοινωνίων που χρησιμοποιείτε σας χρεώνει με άσκοπες επιβαρύνσεις ή με πάγιες συνδρομές χωρίς πραγματική και σωστή παροχή των συμφωνημένων υπηρεσιών.

 

Η τράπεζά σας, σας έχει επιβαρύνει με υπέρογκους και δυσανάλογους της οφειλής σας τόκους ή σας χρεώνει αδικαιολόγητα χρηματικά ποσά για να πραγματοποιήσει την ενέργεια που εσείς αιτείστε.

 

Επιθυμείτε να υπαναχωρήσετε από σύμβαση στην οποία έχετε προχωρήσει με κέντρο αισθητικής, ινστιτούτο αδυνατίσματος ή γυμναστήριο.

 

Το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας, ζωής, υγείας ή αυτοκινήτου, περιέχει όρους που σας δεσμεύουν σε υπερβολικό βαθμό.

 

Η διαμονή σας σε κάποιο ξενοδοχείο ή κατάλυμα δεν ήταν η αναμενόμενη που σας είχε διαφημιστεί και προσδοκούσατε.

 

Κατά τη μετακίνησή σας με κάποιο τρίτο μέσο (ΚΤΕΛ, αεροπλάνο, πλοίο, τρένο) αντιμετωπίσατε συγκεκριμένο πρόβλημα.

 

Το προϊόν ή οι υπηρεσίες που σας διαφήμισαν ήταν παραπλανητικές, αθέμιτες και δεν ανταποκρίνονταν στην αναμενόμενη ποιότητα ή τιμή.

 

Αν έχετε βρεθεί σε μια από τις παραπάνω καταστάσεις ή σε κάποια άλλη που σας έφερε σε δύσκολη θέση ή θεωρείτε ότι θίγονται τα δικαιώματά σας ως καταναλωτής και ίσως και η εν γένει προσωπικότητά σας, τότε χρειάζεστε τη λύση που εμείς μπορούμε να σας δώσουμε.

 

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.