Ενδοοικογενειακή βία.

Το φαινόμενο της βίας, σωματικής ή ακόμα και ψυχολογικής, μέσα στην οικογένεια δυστυχώς δεν είναι σπάνιο και στην χώρα μας. Είτε σε μικρότερο, είτε σε μεγαλύτερο βαθμό, το πρόβλημα της ενδοοικογενειακής βίας είναι αρκετά σοβαρό με άμεση επίδραση στο θύμα αλλά και έμμεση σε όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Για τον λόγο αυτό, τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας θα πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα και με σοβαρό αίσθημα ευθύνης. 

Το γραφείο μας δίνει άμεση νομική λύση στο πρόβλημά σας, η οποία αποτελεί και το πρώτο βήμα για την έξοδο από το αδιέξοδο που πιθανόν να αντιμετωπίζετε. Με ευαισθησία αλλά και την απαιτούμενη, διακριτικότητα, εμπιστευτικότητα και εχεμύθεια, μαχόμαστε για τα ανθρώπινα δικαιώματά σας. Μαχόμαστε για την αποκατάστασή τους αλλά και για την υλική και ηθική αποκατάσταση της ζημίας που έχετε υποστεί.  

Με δικαστική και εξωδικαστική εμπειρία στο θέμα της ενδοοικογενειακής βίας φροντίζουμε χωρίς χρονοτριβή α) για την άμεση δικαστική σας προστασία και τη σωματική σας ακεραιότητα β) το ζήτημα της τυχόν αποβολής του συζύγου – συντρόφου από την κοινή στέγη γ) την ποινική δίωξη, αν το επιθυμείτε, του θύτη και δ) φυσικά το ζήτημα της χρηματικής αποκατάστασης της ηθικής σας βλάβης ως ο νόμος ορίζει. 

 

 

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.