Ιατρική ευθύνη.

Το πολυτιμότερο αγαθό για τον άνθρωπο είναι χωρίς αμφισβήτηση η ζωή και συνακόλουθα η καλή του υγεία. Το πολύ δύσκολο έργο της διαφύλαξης αυτού του πολύτιμου αγαθού έχουν αναλάβει οι γιατροί που καθημερινά δίνουν μάχη για την ανθρώπινη ζωή, έχοντας μάλιστα αφιερώσει όλη τους τη ζωή σε αυτόν τον αγώνα. Ωστόσο ένας γιατρός δεν παύει να είναι άνθρωπος και οι άνθρωποι κάνουν και λάθη. Το λάθος όμως ενός γιατρού μπορεί να κοστίσει μια ανθρώπινη ζωή και για τον ίδιο τον γιατρό την επαγγελματική αλλά και την προσωπική του ζωή. Τι γίνεται όμως όταν προκύψει αυτή η απευκτέα περίπτωση;

Το γραφείο μας με την εξειδικευμένη γνώση και τους συνεργάτες, σας προσφέρει τη νομική κάλυψη που πραγματικά έχετε ανάγκη στην περίπτωση ιατρικού σφάλματος ή ιατρικής αμέλειας.

Σε εμάς θα βρείτε τον «σύμμαχο» που έχετε ανάγκη σε αυτή την δύσκολη στιγμή.

 

Αναλαμβάνουμε την υπεύθυνη και εχέμυθη υπεράσπισή σας ενώπιον:

Των αρμόδιων Πειθαρχικών Συμβουλίων στην περίπτωση που αντιμετωπίζετε πειθαρχικές ποινές και ιδίως την προσωρινή ή ακόμα και την οριστική παύση του επαγγέλματός σας.

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

Των Ποινικών Δικαστηρίων στην περίπτωση που αντιμετωπίζετε σοβαρές κατηγορίες για ποινικά αδικήματα και ιδίως για ιατρική αμέλεια.

Των Πολιτικών Δικαστηρίων στην περίπτωση που σας καταλογίζεται αστική ευθύνη και διεκδικούν από εσάς χρηματική αποζημίωση.

Αποφασίσετε και επιλέξτε την σωστή και αποτελεσματική νομική σας εκπροσώπηση. Η σωστή επιλογή σε αυτή τη κρίσιμη περίοδο της ζωή σας θα κρίνει το μέλλον σας. Ελάτε να συνεργαστούμε.

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.