Ακίνητα.

Στις μέρες μας οι υποχρεώσεις στις οποίες οφείλει να ανταποκριθεί ένας ιδιοκτήτης ακινήτου είναι ποικίλες και πολυάριθμες. Επιπλέον απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις που τις περισσότερες, για να μην πούμε όλες τις φορές, είναι αδύνατο να διαθέτει ένας απλός πολίτης. Επιπλέον η μη συμμόρφωση με τις υποχρεώσεις του νόμου επιφέρει από σοβαρά πρόστιμα μέχρι και απώλεια δικαιωμάτων. 

 

Με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης, το γραφείο μας βρίσκεται σύμμαχός σας σε κάθε σας βήμα. Σκοπός μας είναι να απολαύσετε άρτιες αλλά κυρίως ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Εμείς αναλαμβάνουμε να θωρακίσουμε νομικά την περιουσία σας και να σας προστατεύσουμε από κάθε πιθανό κίνδυνο.

 

Ειδικότερα στο γραφείο μας θα βρείτε όλες τις απαντήσεις και λύσεις στα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν ακόμα και χρόνια στα εξής θέματα:

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

Μισθώσεις (οικίας ή εμπορικού χώρου π.χ. κατάστημα, χώρος εστίασης, γραφείο).

Κτηματολόγιο (δηλώσεις, ενστάσεις, διορθώσεις).

Μεταβιβάσεις (πώληση, δωρεά, γονική παροχή, δωρεά εν ζωή με παρακράτηση επικαρπίας).

Απαλλοτριώσεις (προσδιορισμός τιμής μονάδας, ακύρωση απαλλοτρίωσης).

Αντιπαροχές (συγγραφή γενικών και ειδικών υποχρεώσεων εργολάβου, σύσταση οριζόντιας/κάθετης ιδιοκτησίας, κατάρτιση κανονισμού πολυκατοικίας).

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.