Ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Μέρα με τη μέρα οι συναλλαγές που πραγματοποιούμε στο διαδίκτυο γίνονται ολοένα και πιο συχνές. Αγοράζουμε προϊόντα τεχνολογίας, είδη ένδυσης, σπιτιού ακόμα και προϊόντα για την προσωπική μας περιποίηση. Αρκεί να συμπληρώσουμε μια φόρμα παραγγελίας, να δώσουμε τα προσωπικά μας στοιχεία ή και τα στοιχεία χρέωσής μας στην περίπτωση που η πληρωμή γίνεται μέσω πιστωτικής (ή προπληρωμένης) κάρτας και να αναμένουμε την παραλαβή του προϊόντος στο σπίτι μας. 

Στις αγορές με τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή απευθείας από το φυσικό κατάστημα που έχετε επιλέξει, βλέπετε το προϊόν. To εξετάζετε και αποφασίζετε αν θα το αγοράσετε ή όχι. Σε μια ηλεκτρονική αγορά όμως; Τι γίνεται στην περίπτωση που δεν ανταποκρίνεται στην περιγραφή που σας έχουν δώσει ή αν δεν ανταποκρίνεται στον λόγο για τον οποίο το αγοράσατε; 

Το Γραφείο μας με απλό και κατανοητό τρόπο σας ενημερώνει για τα δικαιώματά σας και με ποιο τρόπο να τα ασκήσετε ώστε να μη ζημιωθείτε. Αν πάλι έχετε ζημιωθεί οικονομικά ή ακόμα και ηθικά, λόγω άσκοπης ταλαιπωρίας στην άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων σας, εμείς είμαστε δίπλα σας.

Φροντίζουμε άμεσα για την ταχύτερη δυνατή και πλήρη αποζημίωσή σας, δικαστικά ή ακόμα και εξωδικαστικά όπου αυτό ευνοείται.  

 

Για να μην ζημιώνεστε άκοπα διεκδικήστε τα νόμιμα δικαιώματά σας. Εμείς φροντίζουμε για αυτό ενδεικτικά στις ακόλουθες περιπτώσεις: 

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

Το προϊόν που αγοράσατε είναι ελαττωματικό ή δεν ανταποκρίνεται στις ιδιότητες της περιγραφής και επιθυμείτε τα χρήματά σας πίσω. 

Μετανιώσατε για την αγορά που κάνατε και επιθυμείτε να υπαναχωρήσετε, το κατάστημα όμως αρνείται το αίτημά σας αυτό.  

Εξαπατηθήκατε ως προς τις ιδιότητες του προϊόντος που σας διαφημίσανε.  

 

Στις παραπάνω περιπτώσεις αλλά και σε κάθε άλλη περίπτωση εμείς είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά.  

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.