E-shop. Νομική προστασία.

Αν είστε έμπορος, επιχειρηματίας ή επαγγελματίας σε οποιοδήποτε τομέα και αν δραστηριοποιήστε και σκέφτεστε να παρέχετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας ηλεκτρονικά μέσω ενός καλά δομημένου ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop), τότε μας χρειάζεστε. Με τη βοήθειά μας θα αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας της νέας σας προσπάθειας επενδύοντας στη νομική ασπίδα της επιχείρησής σας.

Σας προσφέρουμε το πλέον ολοκληρωμένο πακέτο νομικής προστασίας που μπορεί να έχει ένα ολοκληρωμένο και αξιόπιστο e-shop.

 

Το πακέτο περιλαμβάνει:

Όρους Χρήσης και Πολιτική Απορρήτου.

Εξοπλίζουμε την επιχείρησή σας με σωστούς Όρους Χρήσης και Πολιτική Απορρήτου. Είναι το α και το ω της ηλεκτρονικής σας παρουσίας στο διαδίκτυο που θα σας βάλει σε περιπέτειες ή θα σας βγάλει «ασπροπρόσωπους» αν είναι άρτιοι και σας θωρακίζουν νομικά. Εμείς αναλαμβάνουμε να είναι ισχυροί και αδιαπέραστοι, «κομμένοι και ραμμένοι» αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες και συμφέροντα.

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

 

Συμβάσεις.

Εξετάζουμε μαζί με εσάς ποιες συμβάσεις οφείλετε να έχετε καταρτίσει για να είστε απολύτως προστατευμένοι και προχωρούμε άμεσα στη σύνταξή τους. Κατοχυρώνουμε τα συμφέροντά σας έναντι συνεργατών, πελατών, προμηθευτών.

 

Συμβάσεις από Απόσταση.

Φροντίζουμε να σας προφυλάξουμε, γλιτώνοντάς σας μελλοντικά χρόνο και χρήμα. Εναρμονίζουμε την επιχείρησή σας με την τρέχουσα νομοθεσία, έτσι ώστε να αποφύγετε άσκοπους και πολυέξοδους δικαστικούς αγώνες και αποζημιώσεις, επενδύοντας τα χρήματά αυτά στην ίδια σας την επιχείρηση.

 

Ηλεκτρονικές Πληρωμές.

Εφαρμόζουμε στην πράξη τις πρακτικές που θα βελιτώσουν την απόδοση της επιχείρησής σας. Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα για την επιχείρησή σας κάνοντας χρήση των ηλεκτρονικών πληρωμών και της ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Τι πρέπει να γνωρίζετε και πως θα εφαρμόσετε τη νομοθεσία ώστε να είναι η επιχείρησή σας σύγχρονη και θωρακισμένη νομικά.

 

Ονόματα χώρου (domain names).

Μεριμνούμε για την κατοχύρωση του δικού σας domain name το οποίο θα ταυτίσει η αγορά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και το δικό σας brand name (εμπορικό σήμα). Σε περίπτωση προσβολής φροντίζουμε με νομικές διαδικασίες να αρθεί άμεσα η προσβολή και αναζητούμε και τυχόν αποζημίωση όπου αυτό προκύπτει. Προστατεύστε το όνομα χώρου της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Προστατευτείτε από τρίτους που προσβάλλουν το όνομα της επιχείρησής σας και επιδιώκουν να επωφεληθούν της καλής σας φήμης.

 

Εμπορικό Σήμα.

Κατοχυρώνουμε το εμπορικό σας σήμα ανάλογα με τις ανάγκες και τα συμφέροντά σας σε εθνικό, κοινοτικό και διεθνές επίπεδο. Φροντίζουμε να προστατεύσετε το σήμα και τα διακριτικά γνωρίσματα της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο από προσβολές τρίτων. Βάλτε τέλος στον αθέμιτο ανταγωνισμό που μειώνει την πελατεία σας και τα έσοδα της επιχείρησής σας.

 

Προσωπικά δεδομένα.

Καθοδηγούμε την επιχείρησή σας ώστε να είναι νόμιμη σε σχέση με οτιδήποτε αφορά τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται, τηρούνται ή επεξεργάζονται από αυτή. Προστατεύστε αποτελεσματικά τα προσωπικά δεδομένα των πελατών σας και αποφύγετε τις άσκοπες αποζημιώσεις εφαρμόζοντας σωστά τη νομοθεσία.

 

Ασφάλεια συναλλαγών.

Σε συνεργασία με εξειδικευμένους συνεργάτες μας, φροντίζουμε να προστατεύσετε τις συναλλαγές σας από κακόβουλες επιθέσεις και ενέργειες. Κινηθείτε αποτελεσματικά απένταντι σε προσβολές και επιθέσεις που έχετε δεχθεί διαφυλάσσοντας τα συμφέροντα της επιχείρησης αλλά και των πελατών σας. Προστατευθείτε πλήρως, κάνοντας χρήση των πιο εξελιγμένων μορφών κρυπτογράφησης.

 

Εμείς αναλαμβάνουμε να γίνουμε η νομική ασπίδα του e-shop σας και εσείς μπορείτε να αναλάβετε όλα τα υπόλοιπα. Σκεφτείτε το συμφέρον σας. Ελάτε να συνεργαστούμε!

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.