Εκλογικές διαφορές.

Οι εκλογική διαδικασία μπορεί να είναι μια απλή υπόθεση για ένα ψηφοφόρο, δεν ισχύει όμως το ίδιο για έναν υποψήφιο που μετέχει στις εκλογές έχοντας κάνει κάποιες φορές και πολύμηνο προεκλογικό αγώνα. Μπορεί να έχει αφιερώσει αρκετό προσωπικό αλλά και οικογενειακό χρόνο, καθώς και να έχει δαπανήσει ουσιωδώς σε αυτό τον σκοπό.

Επειδή πολλά πράγματα μπορούν να «πάνε στραβά» τελικά σε μια εκλογική διαδικασία, καλό είναι ο κάθε υποψήφιος να είναι προετοιμασμένος να δώσει έναν ακόμη, πλην όμως ουσιαστικό αγώνα, τον δικαστικό αγώνα.

Το Γραφείο μας έχοντας εμπειρία από προηγούμενες εκλογικές διαδικασίες στέκεται δίπλα στον υποψήφιο αλλά και την παράταξή του.

 

Σκεφτείτε μας σαν ένα ακόμα μέλος στην ομάδα που έχετε σχηματίσει για τον προεκλογικό σας αγώνα.

 

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

Θα σας φανούμε εξαιρετικά χρήσιμοι σε κρίσιμες στιγμές καθώς αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα, ταχύτητα και προ πάντων εμπιστευτικότητα στις εξής περιπτώσεις:

Ένσταση κατά της απόφασης ανακήρυξης συνδυασμών και υποψηφίων.

Ένσταση κατά της απόφασης ανακήρυξης επιτυχόντων.

 

Επιπλέον αναλαμβάνουμε να συντονίσουμε όλη τη διαδικασία που αφορά την υποβολή της υποψηφιότητας της παράταξης αλλά και των  υποψηφίων, από την συγκέντρωση των αναγκαίων δικαιολογητικών μέχρι και την κατάθεση των υποψηφιοτήτων, τηρώντας όλες τις τυπικές και χρονικές προϋποθέσεις.                        

Μην ξεχνάτε ότι η εκλογική διαδικασία είναι στην ουσία μια νομική διαδικασία για την οποία θα πρέπει να είστε νομικά προετοιμασμένοι και θωρακισμένοι. Εμείς φροντίζουμε για αυτό και εσείς για όλα τα υπόλοιπα της εκλογής σας ανενόχλητοι.

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.