Software/Web developer.

Με την διείσδυση της τεχνολογίας αλλά και του διαδικτύου ολοένα και περισσότερο στην καθημερινότητά μας, η ανάγκη για προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής γίνεται ακόμα μεγαλύτερη. Σε μερικά χρόνια δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι, αν όχι κάθε πολίτης, σίγουρα κάθε επαγγελματίας, θα έχει ανάγκη τον δικό του συνεργάτη, software ή app developer, που θα τον βοηθήσει να κάνει πράξη τα επιχειρηματικά του σχέδια, τα οποία στην συνέχεια ο κατάλληλος web developer θα τα παρουσιάσει στο κοινό μέσω ενός καλοδουλεμένου website.

 

Πέραν αυτού όμως, η ιστορία έχει δείξει ότι οι μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής ανά τον κόσμο ξεκίνησαν από την ιδέα, την επίμονη δουλειά και το μεράκι ενός developer η μιας μικρής ομάδας ανθρώπων που τους ένωσε ένα κοινό όραμα. Σήμερα η ομάδα αυτή μπορεί να «γεννηθεί» σε οποιαδήποτε γωνιά του πλανήτη, από μια εξαιρετικά αναπτυγμένη χώρα μέχρι μια μικρή χώρα όπως η Ελλάδα μας. Και φυσικά μπορεί να δημιουργηθεί από Έλληνες εντός αλλά και εκτός συνόρων καθώς ο παγκόσμιος ιστός επιτρέπει πλέον «σχεδόν» τα πάντα.

 

Στόχος μας είναι να σταθούμε δίπλα στον developer, δίνοντάς του όλα τα απαραίτητα νομικά εργαλεία που θα σφραγίσουν επιτυχημένα την προσπάθειά του. Μαζί μας αποκτάτε τον δικό σας σύμμαχο – συνεργάτη, ένα ακόμα μέλος στην ομάδα σας.

 

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

Θα μας χρειαστείτε στις εξής περιπτώσεις:

Συμβάσεις. Eκπόνησης λογισμικού, παραχώρησης άδειας χρήσης, μίσθωσης εργασίας ή έργου, εκχώρηση περιουσιακών δικαιωμάτων εκμετάλλευσης, συμβάσεις συνεργασίας.

Καταρτίζουμε τη σύμβαση αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες και τις επιθυμίες, «κομμένη και ραμμένη» αποκλειστικά στη δική σας μοναδική περίπτωση. Σας εφοδιάζουμε με ένα ισχυρό και αδιαπέραστο νομικά έγγραφο το οποίο σας είναι πολύτιμο σε κάθε μεταγενέστερο βήμα σας.

Διανοητική Ιδιοκτησία (Intellectual Property Rights). Κατοχύρωση πνευματικής και βιομηχανικής Ιδιοκτησίας. Copyright, Τrademark (εμπορικό σήμα), Πατέντα, Βιομηχανικό Σχέδιο. Φροντίζουμε για την ορθή και ασφαλή κατοχύρωση των δικαιωμάτων διανοητικής ιδιοκτησίας, τα οποία στο σύνολό τους θα αποτελούν και το σύνολο των άυλων, πλην εκτιμητέων σε χρήμα, περιουσιακών στοιχείων της προσωπικής σας περιουσίας ή της περιουσίας της εταιρείας σας.

Συνεργατικό σχήμα. Επιλέγουμε για εσάς ανάλογα με τις ανάγκες και τα συμφέροντά σας, την κατάλληλη εταιρική μορφή για τη συνεργασία που ετοιμάζετε να ξεκινήσετε ή ακόμα και να αναμορφώσετε. Η επιλογή του κατάλληλου εταιρικού σχήματος είναι κρίσιμη απόφαση που, αν γίνει με την κατάλληλη και υπεύθυνη καθοδήγηση, μπορεί να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες επιτυχίας της επιχειρηματικής σας προσπάθειας.

Εμπιστευτικότητα. Μεριμνούμε για την διαφύλαξη των μυστικών και εμπιστευτικών πληροφοριών που αφορούν το project, την εφαρμογή ή την υπηρεσία πάνω στην οποία δουλεύετε. Φροντίζουμε να διατηρήσετε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά από την αρχή της προσπάθειάς σας αλλά και στη συνέχεια, ιδιαίτερα δε, όταν και άλλα πρόσωπα συμμετέχουν στο συνεργατικό σχήμα ή δύνανται να προστεθούν μελλοντικά.

Προσωπικά Δεδομένα. Σας θωρακίζουμε νομικά όσον αφορά τις υποχρεώσεις που έχετε έναντι του Νόμου σχετικά με με την συλλογή, επεξεργασία, διατήρηση και εν γένει προστασία των Προσωπικών Δεδομένων τρίτων. Η σωστή προστασία σας στο κομμάτι αυτό θα ενισχύσει την αξιοπιστία σας στην αγορά και θα σας προστατεύψει στο μέλλον από τυχόν ανεπιθύμητες και ζημιογόνες διεκδικήσεις τρίτων εναντίον σας ή εναντίον της επιχείρησής σας.

Όροι Χρήσης και Πολιτική Απορρήτου. Αναλαμβάνουμε την υπεύθυνη και ορθή συγγραφή των Όρων Χρήσης και της Πολιτικής Απορρήτου που απαιτείται κάθε φορά ανάλογα με την δραστηριότητά σας. Το α και το ω πριν ξεκινήσετε οτιδήποτε είναι να είστε εφοδιασμένοι με σωστούς, κατάλληλους και ισχυρούς Όρους Χρήσης και Πολιτική Απορρήτου που θα σας θωρακίσουν νομικά έναντι κάθε τρίτου. Εμείς φροντίζουμε για αυτό. Φροντίζουμε να προστατέψουμε εσάς αλλά και τα συμφέροντά σας.  

Φιλοδοξία μας αποτελεί να αφήσουμε και εμείς μαζί με εσάς το «αποτύπωμά» μας στη νέα ψηφιακή εποχή που έχει ξεκινήσει. Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας!

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.