Επιχείρηση από το Άλφα έως το Ωμέγα.

Η επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα σε επίπεδο ατομικών, οικογενειακών και κυρίως μικρομεσαίων επιχειρήσεων ήταν πάντοτε έντονη. Μπορεί τα τελευταία χρόνια η λεγόμενη «ραχοκοκαλιά» της ελληνικής οικονομίας να έχει πληγεί σοβαρά, ωστόσο παραμένει ζωντανή και υπό προϋποθέσεις πολλά υποσχόμενη. 

Στην οικονομική όμως συγκυρία που βρισκόμαστε, το ξεκίνημα μιας νέας επιχειρηματικής δραστηριότητας φαντάζει μεγάλη απόφαση για πολλούς και ριψοκίνδυνο εγχείρημα, ιδίως βλέποντας τη μία επιχείρηση μετά την άλλη να βάζει λουκέτο. Από την άλλη πλευρά πολλοί επιχειρηματίες και επαγγελματίες θεωρούν ότι έχουν βρεθεί σε αδιέξοδο και σκέφτονται σοβαρά να κλείσουν την επιχείρησή τους ή τη διατηρούν προσπαθώντας απλά να επιβιώσουν. 

Αν λοιπόν σκέφτεστε και εσείς κάπως έτσι ήρθε η ώρα να αλλάξετε τρόπο σκέψης.  

Το Γραφείο μας είναι ο κατάλληλος σύμμαχός σας στο νέο σας ξεκίνημα, στην αναβίωση της επιχείρησής σας και στην ανοδική της πορεία. Με μεθοδική δουλειά, οργάνωση και πάνω απ’ όλα σωστή νομική συμβουλή και πρόληψη, δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε. 

Σας παρέχουμε πλήρη και εξειδικευμένη κάλυψη από το Α έως το Ω. Σας θωρακίζουμε νομικά από την έναρξη της επιχείρησής σας και καθ’ όλη τη λειτουργία της, βρισκόμενοι δίπλα σας σε κάθε επιχειρηματικό σας βήμα. 

 

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

Ενδεικτικά φροντίζουμε για: 

Την επιλογή της εταιρικής μορφής που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σας ανάγκες κατά το στάδιο της σύστασης, της μετατροπής ή της μεταβίβασης της επιχείρηση. 

Την κατάρτιση όλων εκείνων των ιδιωτικών εγγράφων που θα κατοχυρώνουν πλήρως τα συμφέροντά σας και θα σας προφυλάσσουν από μελλοντικούς κινδύνους και κακοτοπιές (καταστατικό, ιδιωτικά συμφωνητικά, κατοχύρωση πνευματικών δικαιωμάτων και βιομηχανικής ιδιοκτησίας). 

Την προστασία σας κατά τις εμπορικές συναλλαγές έτσι ώστε να αποφύγετε όσο γίνεται τα δικαστικά έξοδα και να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη από εμπορικές συμφωνίες και συνεργασίες. 

Την αρμονική συνύπαρξη των συμφερόντων όλων των μελών του εταιρικού σχήματος. 

Θέματα εργατικής και εργασιακής φύσεως σε σχέση με το προσωπικό που απασχολείτε στην επιχείρησή σας. 

Την προστασία σας από αθέμιτες πρακτικές ανταγωνιστών που βλάπτουν τα συμφέροντα και την επιχείρησή σας. 

Τη δημιουργία ασφαλούς νομικού περιβάλλοντος (legal safety net) κατά την ανάληψη από εσάς οικονομικών και επιχειρηματικών κινδύνων (τραπεζικός δανεισμός, τραπεζικές συμβάσεις, δημιουργία δικτύου δικαιόχρησης/franchise ή συμμετοχής σε αυτό, χρηματοδοτική μίσθωση (leasing) κα.). 

 

Δεσμευόμαστε να είμαστε ο νομικός σας σύμμαχος σε κάθε σας βήμα. Με συνέπεια, μεθοδικότητα και ολοκληρωμένες λύσεις. 

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.