Αναδιάρθρωση (Μετατροπή – Μεταβίβαση – Συγχώνευση).

Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε κάποιες αλλαγές στη μορφή της εταιρείας σας; Μήπως αυτό το επιβάλλουν οικονομικοί, φορολογικοί, ασφαλιστικοί ή ακόμα και οικογενειακοί λόγοι όπως πιθανώς η συνταξιοδότηση βασικού μέλους της εταιρείας σας; Σκέφτεστε να μεταβιβάσετε την εταιρεία σας ή ακόμα και να την ενώσετε με κάποια άλλη για εμπορικούς λόγους; Αναδιαρθρώστε σήμερα την επιχείρησή σας προς δικό σας όφελος.

Εμείς σας καθοδηγούμε νομικά αλλά πάνω απ’ όλα αποτελεσματικά σε κάθε σας βήμα. Φροντίζουμε να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή που ταιριάζει στα συμφέροντα αλλά και τις ανάγκες σας.

 

Θα μας χρειαστείτε στην περίπτωση που:

Σκέφτεστε να αλλάξετε την μορφή της εταιρείας σας από προσωπική, πχ. ομόρρυθμη/ετερόρρυθμη εταιρεία, σε κεφαλαιουχική, π.χ ΙΚΕ (Ιδιωτική

Κεφαλαιουχική Εταιρεία), ΑΕ (Ανώνυμη Εταιρεία), για φορολογικούς ή ασφαλιστικούς λόγους ή ακόμα και επειδή αποφασίσατε να περιορίσετε την προσωπική σας ευθύνη.

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

Έχετε ΑΕ ή ΕΠΕ και εξερευνείτε τις δυνατότητες που σας προσφέρει η μετατροπή της εταιρείας σας στη νέα εταιρική μορφή της ΙΚΕ.

Επιθυμείτε τη μεταβίβαση της εταιρείας σας στο σύνολό της ή εν μέρει, όπως για παράδειγμα λόγω συνταξιοδότησης ή εξόδου σας από την εταιρεία με δική σας βούληση.

Ετοιμάζετε την ένωση της εταιρείας σας με άλλη, δικών σας ή τρίτων συμφερόντων.

Σε κάθε περίπτωση, εσείς μας λέτε τι σκέφτεστε, τι επιθυμείτε και ποιος είναι ο στόχος σας. Εμείς σας βρίσκουμε τον τρόπο. Φροντίζουμε για το αποτέλεσμα που επιθυμείτε και αυτό που σας συμφέρει περισσότερο.

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.