Περιουσιακά στοιχεία.

Ένα από τα δευτερεύοντα πιθανώς θέματα, που δημιουργούνται μετά από ένα χωρισμό, χωρίς αυτό να είναι απόλυτο, είναι αυτό της κατανομής της περιουσίας των συζύγων. Αφού πρώτα έχουν επιλυθεί ή δρομολογηθεί τα ζητήματα της επιμέλειας των παιδιών και της διατροφής, ο τρόπος που θα μοιραστεί η περιουσία που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια του γάμου έρχεται να αποτελέσει το αμέσως επόμενο ζήτημα με το οποίο έρχονται αντιμέτωποι οι σύζυγοι. 

Ο ρόλος του γραφείου μας σε αυτό το στάδιο είναι να σας ενημερώσει πλήρως για τα δικαιώματά σας, το πώς, πότε και σε ποια έκταση μπορείτε να τα ασκήσετε. Σε κλίμα συνεργασίας με τον «άλλη πλευρά» επιδιώκουμε την ομαλή επίλυση του θέματος, με την παράλληλη όμως διασφάλισή σας σε κάθε νομικό θέμα και την κατοχύρωση των νόμιμων δικαιωμάτων σας. 

Σε περίπτωση αντιδικίας παρ’ όλα αυτά είμαστε έτοιμοι να σας υπερασπιστούμε αποτελεσματικά, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Ανεξάρτητα από την αξία της διαφοράς που έχει ανακύψει, μικρή ή μεγάλη, για εμάς βασικό μέλημα είναι η πλήρης ικανοποίησή σας και η καλύτερη δυνατή διαφύλαξη των συμφερόντων σας. 

 

 

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.