Κατοχύρωση εμπορικού σήματος

Σίγουρα έχετε βρεθεί όχι μία, αλλά πολλές φορές, ως καταναλωτής να προτιμάτε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία επειδή είναι «γνωστή». Επειδή είναι γνωστή με ένα συγκεκριμένο όνομα και φέρει συγκεκριμένο διακριτικό γνώρισμα που τη ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες. Την έχετε μάλιστα συνδέσει με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ποιότητας ή τιμής στα οποία γνωρίζετε ότι ανταποκρίνεται.

Σκεφτείτε λοιπόν αυτό το προϊόν ή υπηρεσία να είναι της δικής σας επιχείρησης! Σίγουρα θέλετε να ξεχωρίζετε ως επιχείρηση από τις άλλες ομοειδείς και ανταγωνίστριες επιχειρήσεις και σίγουρα θέλετε να σας προτιμούν έναντι αυτών. Αυτό σημαίνει, ότι πρέπει, αφενός η επιχείρησή σας να γίνει γνωστή με συγκεκριμένο εμπορικό όνομα, αφετέρου αν είναι όσο το δυνατόν περισσότερο αναγνωρίσιμη. Αυτόν ακριβώς το σκοπό εξυπηρετεί, εν τέλει, το εμπορικό σήμα και για το λόγο αυτό επιβάλλεται η κατοχύρωσή του.

 

Το Γραφείο μας φροντίζει να κατοχυρώσετε έγκυρα και με ασφάλεια το εμπορικό σήμα της επιχείρησής σας εντός Ελλάδος, στον ευρωπαϊκό χώρο αλλά και διεθνώς αποκτώντας τριπλό όφελος:  

 

Δημιουργείτε μόνοι σας το «καλό όνομα» της επιχείρησής σας, μεγαλώνοντας τη φήμη της και συνακόλουθα την πελατεία και τους τζίρους της.

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

Προστατεύετε την επιχείρησή σας από τρίτους ανταγωνιστές που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευθούν το καλό όνομα της επιχείρησής σας, με αποτέλεσμα τη μείωση των δικών σας πωλήσεων.

Ανεβάζετε την εμπορική αξία της επιχείρησής σας, γεγονός το οποίο θα σας φανεί πολλαπλά χρήσιμο στο μέλλον (τραπεζικός δανεισμός, μεταβίβαση επιχείρησης, εξαγορά, φερεγγυόητα στις συναλλαγές).

 

Παράλληλα με την κατοχύρωση του εμπορικού σας σήματος, μεριμνούμε για την κατοχύρωση και τη διασφάλιση τυχόν υπάρχουσας πατέντας ή βιομηχανικού σχεδίου. Έτσι, αυξάνεται η υπεραξία της επιχείρησής σας, γεγονός το οποίο μεταφράζεται σε αύξηση της πελατείας και σε άνοδο του τζίρου σας.

 

Μην ξεχνάτε πως το εμπορικό σήμα είναι ο σύμμαχός σας στον ανταγωνισμό και το «όπλο» σας στον αθέμιτο ανταγωνισμό.

 

Εμπιστευτείτε μας το εμπορικό σήμα της επιχείρησής σας για να σας βοηθήσουμε να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας!

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.