Προσωπικά δεδομένα.

H άνοδος στη χρήση του διαδικτύου τα τελευταία χρόνια έφερε έντονα στο προσκήνιο το ζήτημα της προστασίας των προσωπικών μας δεδομένων. Προσωπικά στοιχεία όπως όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας, είναι πλέον παντού στο διαδίκτυο και αυτό είναι το λιγότερο! Αν πληκτρολογήσει σήμερα κάποιος το ονοματεπώνυμό του σε μια μηχανή αναζήτησης στο διαδίκτυο, θα εκπλαγεί με την πληθώρα αλλά κυρίως με το είδος των πληροφοριών που θα βρει για το άτομό του να είναι διαθέσιμα, ανά πάσα στιγμή, σε απεριόριστο αριθμό προσώπων. 

 

Η διάχυση των προσωπικών δεδομένων στο διαδίκτυο όχι μόνο περιορίζει την ιδιωτικότητά σας αλλά μπορεί να σας βάλει και σε περιπέτειες, προκαλώντας βλάβη στην επαγγελματική, κοινωνική ακόμα και την οικογενειακή σας ζωή. 

Η νομική μας ομάδα με υπευθυνότητα και εχεμύθεια σας καθοδηγεί ώστε να προστατεύσετε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Στην περίπτωση δε, που κατόπιν έρευνας ή από τυχαίο γεγονός διαπιστώσετε προσωπικά σας δεδομένα να έχουν υποκλαπεί ή να διακινούνται χωρίς την ρητή συναίνεσή σας, τότε σας είναι απαραίτητη η βοήθειά μας. 

 

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην περίπτωση που διαπιστώσετε: 

Προσωπικά σας στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κλπ. να βρίσκονται σε χρήση από τρίτο, άγνωστο σε εσάς μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. 

Φωτογραφίες ή βίντεο δικές σας ή των παιδιών σας εμφανίζονται δημόσια στο διαδίκτυο χωρίς τη δική σας θέληση και έγκριση. Να γνωρίζετε ότι ανά πάσα στιγμή μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να ζητήσετε την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής.  

Ψεύτικος λογαριασμός που δεν σας ανήκει με τα δικά σας όμως προσωπικά στοιχεία έχει στηθεί σε Facebook, Twitter ή σε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

 

Αν αντιληφθείτε ότι προσωπικά σας στοιχεία, φωτογραφίες, βίντεο ή οποιαδήποτε άλλη προσωπική πληροφορία, έχει γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από τρίτους για σκοπούς κερδοσκοπικούς έως και παράνομους, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. Μέλημά μας είναι με τις κατάλληλες κινήσεις να αποκαταστήσουμε άμεσα την προσβολή και να διεκδικήσουμε τάχιστα την αποζημίωση που δικαιούστε.

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.