Απαλλοτρίωση.

Η έννοια της απαλλοτρίωσης είναι μια καθαρά νομική έννοια που ίσως οι περισσότεροι από εσάς να μην γνωρίζετε ή να μην είστε ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με αυτήν. Παρ’ όλα αυτά ίσως την έχετε ακούσει από κάποιο φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο που την είδε στην πράξη.

Η απαλλοτρίωση είναι με απλά λόγια μια δυναμική παρέμβαση του κράτους στο ιδιοκτησιακό σας καθεστώς, δηλαδή στο ακίνητό σας, το οποίο η πολιτεία «χρειάζεται» για να το διαθέσει για το δημόσιο καλό, όπως για παράδειγμα για να δημιουργηθεί ένας δρόμος. Αυτή όμως η παρέμβαση δεν είναι χωρίς κανόνες. Για το κράτος υπάρχουν περιορισμοί και για εσάς δημιουργούνται δικαιώματα.

Το γραφείο μας σας στηρίζει και σας θωρακίζει νομικά και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις. Φροντίζουμε για την μεγιστοποίηση των ωφελημάτων που μπορεί να έχετε από μια πιθανή απαλλοτρίωση σε ακίνητό σας, ενώ επεμβαίνουμε δυναμικά στην περίπτωση που το κράτος ξεπερνά τα όρια της νομιμότητας στα οποία οφείλει να υπακούσει.

 

Θα χρειαστείτε τη βοήθειά μας στις εξής περιπτώσεις:

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

Για τον προσωρινό προσδιορισμό της αποζημίωσης που δικαιούστε για το τμήμα του ακινήτου σας που δεσμεύεται από το κράτος.

 

Για τον οριστικό προσδιορισμό της αποζημίωσης που δικαιούστε να λάβετε από το κράτος.

 

Για την άρση της απαλλοτρίωσης που έχει υποστεί το ακίνητό σας σε περίπτωση που αυτή έχει παρανόμως επιβληθεί ή στην περίπτωση που αυτή παραμένει ανεφάρμοστη στην πράξη, με το ακίνητό σας να μην μπορεί να αξιοποιηθεί.

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.