Οικογενειακές διαφορές.

Οι οικογενειακές διαφορές ποτέ δεν είναι ευχάριστες. Δυστυχώς όμως μπορούν να προκύψουν μέσα στην πορεία της ζωής. Είναι σίγουρα διαφορές που φέρουν ένα επιπλέον βάρος, αυτό της συναισθηματικής φόρτισης των μερών, η οποία γίνεται μεγαλύτερη όταν η διαφορά εμπλέκει ή επηρεάζει περισσότερα πρόσωπα και ειδικά όταν τα τελευταία είναι παιδιά και μάλιστα ανήλικα.

 

Το γραφείο μας με σεβασμό στην προσωπική ζωή όλων των εμπλεκόμενων μερών αναλαμβάνει σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής σας να σας απαλλάξει από το επιπλέον άγχος της επίλυσης πρακτικών αλλά ουσιαστικών ζητημάτων που συνδέονται με ένα χωρισμό.

 

Σε περίπτωση διάστασης, η ρύθμιση θεμάτων όπως ενδεικτικά το ποιος θα παραμείνει στη συζυγική στέγη με την αναγκαστική μετοίκηση του άλλου συζύγου, η ανάθεση της προσωρινής επιμέλειας των ανήλικων τέκνων, ο τρόπος επικοινωνίας των τέκνων με τον σύζυγο που δεν έχει την επιμέλεια, ο προσωρινός καθορισμός του ποσού της μηνιαίας διατροφής για το/τα τέκνα και πιθανώς της/του συζύγου, είναι μερικά από τα θέματα που ανακύπτουν και χρήζουν άμεσης επίλυσης.

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

 

Την άμεση επίλυση των παραπάνω θεμάτων αναλαμβάνει το γραφείο μας καθώς επίσης και:

Την παροχή σε εσάς ασφαλούς καθοδήγησης για τη διαχείριση καθημερινών καταστάσεων οι οποίες όμως έχουν άμεση σχέση με νομικές πτυχές της υπόθεσής σας.

 Την προάσπιση των συμφερόντων σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δικαστικό ή εξωδικαστικό και με γνώμονα πάντα το συμφέρον των τέκνων, όπου αυτό απαιτείται.

 Την έγκαιρη και έγκυρη νομική καθοδήγησή σας, σε ό,τι συνδέεται με την οικογενειακή διαφορά που έχει ανακύψει, καθώς και τον καλύτερο δυνατό τρόπο χειρισμού της υπόθεσης άμεσα αλλά και σε βάθος χρόνου. Σχετικά θέματα που πιθανώς να κληθείτε να αντιμετωπίσετε ενδεικτικά μπορούν να αφορούν την έκδοση διαζυγίου, συναινετικού ή κατ’ αντιδικία καθώς και την κατανομή των περιουσιακών στοιχείων με την/τον σύζυγο.

 Ειδικότερα θέματα στα οποία παρέχουμε εμπεριστατωμένη και άμεση νομική υποστήριξη αφορούν υποθέσεις στις οποίες έχουμε περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, υποθέσεις που αφορούν την αναγνώριση εκούσια ή δικαστική της πατρότητας τέκνου ή αντίστοιχα την προσβολή της πατρότητας τέκνου καθώς και περιπτώσεις όπου αποφασίζεται από τα μέρη η επιλογή του συμφώνου ελεύθερης συμβίωσης.

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.