Πνευματικά δικαιώματα.

Η διαρκής πρόοδος της τεχνολογίας και της πληροφορικής συνέβαλε εκτός των άλλων στη δημιουργία μιας «νέας γενιάς» θα λέγαμε πνευματικών δικαιωμάτων που απαιτούν ειδική μεταχείριση και εξειδικευμένες γνώσεις για την αποτελεσματική προστασία τους. Τι ισχύει για τα προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών και τι για τις βάσεις δεδομένων; Πως προστατεύονται με το ισχύον ελληνικό και κοινοτικό δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας και τι πρέπει να κάνετε για να διαφυλάξετε τα δικαιώματά σας σε αυτά τα ειδικής φύσης περιουσιακά στοιχεία;

Το γραφείο μας φροντίζει να διασφαλίσει τα πνευματικά σας δικαιώματα.

Σας εξασφαλίζουμε πλήρη, ολοκληρωμένη και αποτελεσματική προστασία των περιουσιακών και ηθικών σας δικαιωμάτων.

 

Με την εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία της Ελευθερίας Παπαδημητρίου στο δίκαιο της πληροφορικής και των πνευματικών δικαιωμάτων, εγγυόμαστε την καλύτερη δυνατή προάσπιση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων σας στην περίπτωση που:

Είστε ο δημιουργός ή συνδημιουργός ενός προγράμματος ηλεκτρονικού υπολογιστή ή έχετε σε τρίτο αναθέσει την δημιουργία ενός λογισμικού.

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

Είστε δημιουργός ή συνδημιουργός μιας web εφαρμογής ή έχετε δώσει την εντολή για την ανάπτυξή της με σκοπό την εμπορική εκμετάλλευση αυτής από την εταιρεία σας.

Είστε ο δημιουργός ή κατασκευαστής οργανωμένης βάσης δεδομένων στην οποία έχετε επενδύσει με σκοπό την εμπορική της εκμετάλλευση.

 

Μας χρειάζεστε γιατί αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα:

Την ολοκληρωμένη κατοχύρωση των πνευματικών σας δικαιωμάτων και κάθε συναφές δικαίωμα (ενδεικτικά σήμα εταιρείας, εφαρμογής, logo κλπ).

Την κατάρτιση των αναγκαίων συμβάσεων που διασφαλίζουν τα δικαιώματα στα προϊόντα της διανοίας σας, σε περίπτωση συνεργασίας σας με τρίτους ή στην περίπτωση της παραχώρησης της χρήσης ή της εκμετάλλευσής τους σε τρίτους.

Την εξωδικαστική επίλυση των διαφορών που έχουν ανακύψει, μέσω της εφαρμογής ειδικών τεχνικών διαπραγμάτευσης και την έγγραφη αποτύπωση της συμφωνίας που έχει επιτευχθεί και «κλειδώνει» οριστικά τα συμφέροντά σας.

Τη δικαστική υπεράσπιση των νόμιμων συμφερόντων σας με σκοπό την οριστική και αμετάκλητη οικονομική αλλά και ηθική σας δικαίωση, αλλά και την εξασφάλιση των μελλοντικών επαγγελματικών ή επιχειρηματικών σας συμφερόντων.

Αν θέλετε να «κινήστε» επαγγελματικά στην εποχή της τεχνολογίας με ασφάλεια και σιγουριά, τότε εξασφαλίστε άμεσα τα πνευματικά σας δικαιώματα και μεγιστοποιήστε τα κέρδη της επιχείρησής σας. Επιλέξτε υπεύθυνα τον συνεργάτη που θα γίνει η νομική ασπίδα για τα πνευματικά σας δικαιώματα. Εμείς δίνουμε αξία στην ομάδα σας!

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.