Αυτοκινητικές διαφορές.

Η εμπλοκή σε ένα αυτοκινητικό ατύχημα είναι σίγουρα μια δυσάρεστη εμπειρία. Μπορεί να αφορά δύο ή περισσότερα οχήματα που εμπλέκονται στο ατύχημα (αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα, φορτηγό) ή ακόμα και όταν ο ένας από τους εμπλεκομένους είναι πεζός. Αν βρεθήκατε σε αυτή τη δυσάρεστη θέση πρέπει να λάβετε από εδώ και πέρα την πλήρη προστασία που σας αξίζει και δικαιούστε. Οι ασφαλιστικές εταιρείες φροντίζουν ως ένα βαθμό για τα νόμιμα δικαιώματά σας.

 

Το Γραφείο μας φροντίζει να λάβετε πλήρη αποζημίωση για τη ζημία, υλική, σωματική αλλά και ηθική που έχετε υποστεί. Νοσήλια που δεν καλύπτει ο ασφαλιστικός σας φορέας, φάρμακα, φυσιοθεραπείες, χαμένα ημερομίσθια, είναι κάποια από τα έξοδα τα οποία δικαιούστε να αναζητήσετε από αυτόν που σας ζημίωσε. Μην ξεχνάμε όμως και την ηθική βλάβη για την ψυχική σας ταλαιπωρία λόγω του ατυχήματος ή ακόμα και την αποζημίωση της ψυχικής οδύνης στους συγγενείς του θανόντος. Μελλοντική αναπηρία λόγω του ατυχήματος (πλήρης ή μερική), δημιουργεί επίσης δικαίωμα επιπλέον αποζημίωσής σας.

 

Αναλαμβάνουμε πλήρως την εκπροσώπησή σας

από την ανάληψη της δικογραφίας από την αρμόδια Τροχαία μέχρι την πλήρη και ολοσχερή αποζημίωσή σας από την ασφαλιστική εταιρεία του ανθρώπου που σας ζημίωσε, από τον ίδιο ή ακόμα και από το Επικουρικό Κεφάλαιο σε περίπτωση που το όχημα ήταν ανασφάλιστο.

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

 

Σας εκπροσωπούμε:

Στο Ποινικό Δικαστήριο που διενεργείται αυτεπάγγελτα από την Τροχαία. Κρίσιμη η εκπροσώπησή σας καθώς η έκβαση της δίκης θα στηρίξει ή όχι το αίτημα αποζημίωσής σας στο Πολιτικό Δικαστήριο.

 

Στο Πολιτικό Δικαστήριο (Πρωτοδικείο και Εφετείο), όπου αναζητείται πλήρης αποζημίωση για το σύνολο της ζημίας που έχετε υποστεί.

 

Ενώπιον της ασφαλιστικής εταιρείας όπου με δομημένη διαδικασία διαπραγμάτευσης εξασφαλίζουμε, όπου αυτό είναι εφικτό και σύμφωνο με τα συμφέροντα και τις επιθυμίες σας, εξωδικαστική λύση με την άμεση είσπραξη της συμβιβαστικής αποζημίωσης.

 

Τέλος το Γραφείο μας συνεργάζεται με έμπειρους αναλυτές τροχαίων ατυχημάτων για τις ψηφιακές αναλύσεις – αναπαραστάσεις των ατυχημάτων που πραγματοποιούμε για λογαριασμό των πελατών μας. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι, σε περίπτωση θανατηφόρου τροχαίου όπου υπήρχε εντελώς πρόχειρο σχεδιάγραμμα (σκαρίφημα) της Τροχαίας, η υπόθεση κερδήθηκε με υψηλή αποζημίωση λόγω της καθοριστικής ψηφιακής ανάλυσης ατυχήματος που προσκομίσαμε. Από το σχεδιάγραμμά μας προέκυψαν αδιαμφισβήτητες ταχύτητες των οχημάτων, υπαιτιότητα αλλά και η έλλειψη συνυπαιτιότητας του θανόντος. Το επιστημονικά τεκμηριωμένο σχεδιάγραμμα – ανάλυση με το συνοδευόμενο ψηφιακό υλικό (DVD) που παραδόθηκαν στο Δικαστήριο, ήταν τελικά αυτά που λήφθηκαν υπόψη και όχι το πρόχειρο σκαρίφημα της Τροχαίας, με αποτέλεσμα την πλήρη δικαίωση των πελατών μας.

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.