Ποινικά αδικήματα.

Μία επιχείρηση είναι σήμερα καθημερινά εκτεθειμένη σε πιθανές παραβάσεις πριν την επίσημη, καμιά φορά κιόλας, έναρξη της λειτουργίας της. Η πολυνομία και οι γραφειοκρατία επιτείνουν πολύ συχνά το εξής φαινόμενο: ο επαγγελματίας – επιχειρηματίας καλείται να είναι υπόλογος πέραν των διοικητικών και ποινικών παραβάσεων και αδικημάτων, χωρίς πολλές φορές να γνωρίζει και το λόγο.

Λειτουργώντας στο τρίπτυχο προστασίας Πολίτη – Ιδιώτη – Επαγγελματία εμείς σας θωρακίζουμε νομικά ώστε να αποφύγετε την αντιμετώπιση της ποινικής Δικαιοσύνης.

Αν πάλι αυτό έχει ήδη συμβεί ή δεν μπορούσατε για τους δικούς σας λόγους να αποφύγετε τότε εμείς:

Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα, εχεμύθεια και προ πάντων αποτελεσματικότητα να υπερασπιστούμε τα συμφέροντά σας ενώπιον κάθε αρμόδιας διοικητικής και ποινικής αρχής.

Σας εκπροσωπούμε οργανωμένα και μεθοδικά ενώπιον των Ποινικών Δικαστηρίων με στόχο την αθώωσή σας.

Φροντίζουμε να δώσουμε συνολική λύση στο πρόβλημά σας με το οποίο μπορεί να συνδέεται ένα ποινικό αδίκημα.

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

 

Στόχος μας είναι να δίνουμε συνολική και τελική λύση, όπου αυτό είναι εφικτό, στον πελάτη μας και όχι απλά να τον εκπροσωπούμε σε μια μεμονωμένη υπόθεση. Για εμάς αποτελεσματικότητα σημαίνει αποτέλεσμα στο σύνολο. Αν είστε επαγγελαματίας και λειτουτουργείτε με αυτή την αρχή τότε αξίζει για τα συμφέροντά σας να συνεργαστούμε.   

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.