Λήξη. 

Μια λαϊκή ρύση λέει «όταν κλείνει μια πόρτα, ανοίγει ένα παράθυρο». Το τέλος μιας επιχείρησης ή μιας εταιρείας δε σημαίνει ότι ο κόπος, ο χρόνος και το χρήμα που επενδύθηκαν στην επιχείρηση έγιναν μάταια. Αντίθετα το τέλος μιας επιχείρησης μπορεί να σημάνει τη δημιουργία μιας νέας εταιρείας και ένα «φρέσκο» ξεκίνημα για τον επιχειρηματία. Προϋπόθεση όμως μιας σωστής και επιτυχημένης αρχής είναι να μην μείνουν εκκρεμότητες του παρελθόντος που πιθανώς θα σκιάσουν αυτή τη νέα προσπάθεια.

Εμείς καλούμαστε να αποτελέσουμε τη νομική σας «γέφυρα» από το παλιό στο καινούργιο.

Ερχόμαστε να σας δείξουμε τον δρόμο από την παλιά στη νέα αυτή προσπάθεια, είτε βρίσκεστε στην φάση της οριστικής παύσης της λειτουργίας της επιχείρησής σας, είτε έχετε αποφασίσει να κάνετε μία νέα αρχή εκκινώντας με την προσπάθεια εξυγίανσης της επιχείρησής σας.

 

Θα χρειαστείτε την πολύτιμη και εξειδικευμένη βοήθειά μας στην περίπτωση:

Λύσης της εταιρείας σας. Αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες (εφορία, επιμελητήριο, ασφαλιστικό φορέα, ΓΕΜΗ) διασφαλίζοντας ότι δεν θα υπάρξει καμία εκκρεμότητα που θα σας ταλαιπωρήσει στο μέλλον.

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

Πτώχευσης της εταιρείας σας. Φροντίζουμε για τη διαφύλαξη των συμφερόντων σας καθ’ όλη τη διάρκεια της πτωχευτικής διαδικασίας, από την κατάθεση της αίτησης και μέχρι την πλήρη περάτωσή της. Παρακολουθούμε τις ενέργειες του συνδίκου της πτώχευσης και παρεμβαίνουμε νομικά όπου αυτό απαιτείται αναλαμβάνοντας την εκπροσώπησή σας.

Εξυγίανσης της εταιρείας σας. Εκκινούμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την υπαγωγή της εταιρείας σας σε ειδικό καθεστώς εξυγίανσης, με στόχο την αναδιάρθρωση και διατήρηση της επιχείρησής σας.

Δώστε μια δεύτερη ευκαιρία στην εταιρεία σας ή βάλτε τα θεμέλια για μια ολοκαίνουργια προσπάθεια. Ελάτε να συνεργαστούμε μαζί σε αυτόν τον σκοπό.

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.