Ηλεκτρονικό Κατάστημα.

Το Διαδίκτυο και η τεχνολογία έχουν χωρίς αμφιβολία μπει για τα καλά στη ζωή μας. Πλέον το Διαδίκτυο δεν είναι μόνο ένας «χώρος» για να περάσει κάποιος τον ελεύθερο χρόνο του. Είναι χώρος δημιουργίας, κοινωνικής συναναστροφής προσωπικής και επαγγελματικής έκφρασης. Επαγγελματική έκφραση σημαίνει από το παρουσιάζω την επιχείρησή μου στο διαδίκτυο (επαγγελματική ιστοσελίδα), μέχρι διαφημίζω τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μου και φυσικά παρέχω τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μου μέσω του διαδικτύου.

Στην χώρα μας μόλις τα τελευταία χρόνια έχουμε αρχίσει, δειλά δειλά δυστυχώς, να ανακαλύπτουμε τη δύναμη και τις προοπτικές του ηλεκτρονικού εμπορίου, του e-επιχειρείν όπως έχει συνηθίσει να λέγεται. Η αλήθεια όμως είναι πως το μέλλον της ανάπτυξης, ακόμα και της ίδιας της ύπαρξης μιας επιχείρησης θα κρίνεται ολοένα και περισσότερο από την παρουσία της στο διαδίκτυο.

Αν λοιπόν δεν έχετε ηλεκτρονική παρουσία στο διαδίκτυο, είναι καιρός να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας και να επωφεληθείτε από την πρόοδο και τις δυνατότες τις τεχνολογίας. Αν πάλι έχετε ήδη αποφασίσει να δραστηριοποιηθείτε στο διαδίκτυο ή ακόμα καλύτερα, αν έχετε ήδη κάνει το πρώτο βήμα, τότε σίγουρα θα χρειαστείτε τον σύμμαχο – οδηγό σας στον ηλεκτρονικό κόσμο.

 

Εμείς αναλαμβάνουμε την ευθύνη να είμαστε ο πολύτιμος σύμμαχος – οδηγός σας στο διαδίκτυο.

 

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

Σας θωρακίζουμε νομικά και εξοπλίζουμε έτσι την επιχείρησή σας με όλα τα αναγκαία εφόδια που χρειάζεστε για να προστατευτείτε πλήρως, εσείς αλλά και η επιχείρησή σας. Εμείς σας δίνουμε τα κατάλληλα νομικά εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη από την παρουσία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο.

 

Θα χρειαστείτε τις εξειδικευμένες γνώσεις και υπηρεσίες μας στα εξής θέματα:

Όροι Χρήσης και Πολιτική Απορρήτου. Εξοπλίστε την επιχείρησή σας με σωστούς Όρους Χρήσης και Πολιτική Απορρήτου. Είναι το α και το ω της ηλεκτρονικής σας παρουσίας στο διαδίκτυο που θα σας βάλει σε περιπέτειες ή θα σας βγάλει «ασπροπρόσωπους» αν είναι άρτιοι και σας θωρακίζουν νομικά.

Ηλεκτρονικές Συμβάσεις. Τι πρέπει να γνωρίζετε και πως θα κατοχυρώσετε τα συμφέροντά σας έναντι συνεργατών, πελατών, προμηθευτών.

Συμβάσεις από Απόσταση. Εναρμονιστείτε με την τρέχουσα νομοθεσία. Αποφύγετε άσκοπους και πολυέξοδους δικαστικούς αγώνες και αποζημιώσεις επενδύοντας τα χρήματά αυτά στην ίδια σας την επιχείρηση.

Ηλεκτρονικές Πληρωμές. Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα για την επιχείρησή σας κάνοντας χρήση των ηλεκτρονικών πληρωμών και της ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Τι πρέπει να γνωρίζετε και πως θα εφαρμόσετε τη νομοθεσία ώστε να είναι η επιχείρησή σας σύγχρονη και θωρακισμένη νομικά.

Ονόματα χώρου (domain names). Πώς θα προστατεύσετε το όνομα χώρου της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Πώς να προστατευτείτε από τρίτους που προσβάλλουν το όνομα της επιχείρησής σας και επιδιώκουν να επωφεληθούν της καλής σας φήμης.

Εμπορικό Σήμα. Προστατεύστε το σήμα και τα διακριτικά γνωρίσματα της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο από προσβολές τρίτων. Βάλτε τέλος στον αθέμιτο ανταγωνισμό που μειώνει την πελατεία σας και τα έσοδα της επιχείρησής σας.

Προσωπικά δεδομένα. Προστατεύστε αποτελεσματικά τα προσωπικά δεδομένα των πελατών σας και αποφύγετε τις άσκοπες αποζημιώσεις εφαρμόζοντας σωστά τη νομοθεσία.

Ασφάλεια συναλλαγών. Προστατεύστε τις συναλλαγές σας από κακόβουλες επιθέσεις και ενέργειες. Κινηθείτε αποτελεσματικά απένταντι σε προσβολές και επιθέσεις που έχετε δεχθεί διαφυλάσσοντας τα συμφέροντα τις επιχείρησης αλλά και των πελατών σας. Σε συνεργασία με εξειδικευμένους συνεργάτες μας φροντίζουμε να προστατευθείτε πλήρως, κάνοντας χρήση των πιο εξελιγμένων μορφών κρυπτογράφησης.

 

Αν λοιπόν παίρνετε στα σοβαρά την επιχείρησή σας, επιλέξτε υπεύθυνα τους συνεργάτες σας. Επιλέξτε το γραφείο μας και περάστε με ασφάλεια στη νέα εποχή της πληροφορικής και της τεχνολογίας, εκμεταλλευόμενοι τα οφέλη που σας προσφέρονται.

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.