Διαζύγιο.

Η απόφαση του διαζυγίου είναι μια κρίσιμη απόφαση για τον κάθε άνθρωπο, γυναίκα ή άντρα, που επηρεάζει ολόκληρη την οικογένεια, το παιδί και πιθανόν και την σχέση του ζευγαριού με τρίτους ανθρώπους του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος. Ένα διαζύγιο μπορεί να είναι συναινετικό ή κατόπιν αντιδικίας, ανάλογα με τη σχέση του υπό διάσταση ζευγαριού.  

Το γραφείο μας έχει ως στόχο να σας υποστηρίξει σε κάθε σας επιλογή, σεβόμενο την προσωπική σας θέση και άποψη. Σε περίπτωση που βρεθεί ο επιθυμητός κοινός τόπος με την άλλη πλευρά συμβάλλουμε στην επίτευξη της τελικής συμφωνίας με την ρύθμιση όλων των επιμέρους ζητημάτων και την άρτια εκπροσώπηση των συμφερόντων σας. 

Ακόμα όμως και στην απευκταία περίπτωση που η αντιδικία είναι η αναγκαία επιλογή, σας προετοιμάζουμε έγκαιρα και έγκυρα με σκοπό την πληρέστερη διαφύλαξη των συμφερόντων σας και την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων σας.  

 

 

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.