Έναρξη επιχείρησης.

Στο ξεκίνημα μιας νέας επιχειρηματικής δραστηριότητας πάντα υπάρχει το άγχος να μη γίνει κάποια λανθασμένη ενέργεια, να ακολουθηθούν τα σωστά βήματα και οι σωστές συμβουλές. Το άγχος είναι λογικό να υπάρχει, όχι όμως να επιμένει και από παραγωγικό να λειτουργεί ως ανασταλτικός παράγοντας των επιχειρηματικών σας επιδιώξεων και ονείρων. 

Το Γραφείο μας συμμερίζεται την ανάγκη σας για επεγγελματική και επιχειρηματική επιτυχία αλλά και τους φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να συνοδεύουν μια τέτοια απόφαση στο ξεκίνημά της. Για τον λόγο αυτό έρχεται να σας στηρίξει ουσιαστικά με τη νομική θωράκιση της επιχείρησης αλλά και εσάς του ίδιου, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την επιτυχία της προσπάθειά σας.

Από τη δική μας μεριά συμβάλλουμε στην επιτυχημένη πορεία της επιχείρησή σας εφόσον ακολουθήσετε τις νομικές συμβουλές που θα σας προσφέρουμε.  

 

Σας συμβουλεύουμε έγκυρα και έγκαιρα στα εξής: 

Ζητήματα που αφορούν την έναρξη της επιχείρησή σας ή την έναρξη της επαγγελματικής σας δραστηριότητας σε νομικό επίπεδο και πάντοτε σε συμφωνία με τον αντίστοιχης ειδικότητας συνεργάτη μας.  

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

Ζητήματα που αφορούν τη σύσταση της εταιρείας σας όπως για παράδειγμα την επιλογή της κατάλληλης εταιρικής μορφής, του κεφαλαίου, τους σκοπούς, αλλά και νομικά ζητήματα για τα οποία θα πρέπει να υπάρχει ειδική πρόβλεψη στο καταστατικό ώστε να είστε μελλοντικά εξασφαλισμένοι. 

Ζητήματα που αφορούν την επαγγελματική σας στέγη. Φροντίζουμε για μια ασφαλή αγορά – επένδυση στο επαγγελματικό σας ακίνητο ή για την ολοκλήρωση μιας μισθωτικής συμφωνίας που να σας διαφυλάσσει στο μέλλον από κάθε κακοτοπιά και κακοβουλία.  

Ζητήματα που αφορούν τον τυχόν τραπεζικό σας δανεισμό αλλά και τις σχέσεις σας με τις τράπεζες γενικότερα. Στόχος μας η προστασία της επιχείρησης αλλά και η δική σας ατομικά, από τυχόν δυσνόητους και αμφίβολης σκοπιμότητας όρους που καλείστε να υπογράψετε με την τράπεζα.  

Και πάνω απ’ όλα σε ζητήματα που αφορούν το προσωπικό που θα απασχολείτε στην επιχείρησή σας, από τις συμβάσεις που θα καταρτίσετε μέχρι την άσκηση των δικαιωμάτων σας ως εργοδότες.  

 

Φροντίζουμε ακόμα για: 

Τη σύνταξη, κατάρτιση και δημοσίευση ενός άρτιου καταστατικού καθώς και για την κατάρτιση των αναγκαίων εκείνων ιδιωτικών συμφωνητικών που απαιτούνται για τη δική σας καλύτερη προστασία, ανάμεσα σε εσάς και τους συνεργάτες σας ή το προσωπικό που σκέφτεστε να απασχολείσετε στην επιχείρησή σας.  

Την κατοχύρωση και διασφάλιση του διακριτικού τίτλου της επιχείρησής σας, του εμπορικού σας σήματος καθώς και της ευρεσιτεχνίας ή βιομηχανικού μυστικού που τυχόν διαθέτετε.  

Τη διασφάλιση των πνευματικών δικαιωμάτων και της βιομηχανικής ιδιοκτησίας της επιχείρησής σας στο φυσικό αλλά και τον ηλεκτρονικό χώρου του διαδικτύου. Η προστασία που σας παρέχουμε είναι μοναδικά ολοκληρωμένη. 

Την παροχή ολοκληρωμένης προστασίας στην περίπτωση που παραχωρείτε δικαιόχρηση σε τρίτο (franchise) ή συμμετέχετε σε ήδη υπάρχον δίκτυο. Πρόκειται για ένα εγχείρημα που απαιτεί ακόμα περισσότερο επαγγελματισμό και οργάνωση από την πλευρά σας, διαφορετικά κινδυνεύετε να βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Η νομική σας θωράκιση στην περίπτωση αυτή είναι επιβεβλημένη. Εδώ θα δείτε αναλυτικά πώς σας προστατεύουμε.  

 

Μη διστάζετε να ξεκινήσετε τώρα τη νέα σας επιχειρηματική πορεία. Θα πορευτούμε μαζί με συνεργασία και σκληρή δουλειά. Θα συμβάλλουμε από την πλευρά μας να πετύχετε τους στόχους σας. Το όραμά σας γίνεται και δικό μας. 

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.