Τουριστική Επιχείρηση.

Ο τουρισμός είναι αναμφίβολα η «βαριά βιομηχανία» της χώρας μας εδώ και πολλές δεκαετίες και θα παραμείνει παρά τις δύσκολες ημέρες που περνάνε οι επιχειρήσεις του κλάδου. Οι τουριστικές επιχειρήσεις έρχονται καθημερινά αντιμέτωπες με διαρκή προβλήματα που πρέπει να ξεπεράσουν για να επιβιώσουν. Η πολυνομία και η γραφειοκρατία είναι μερικά από αυτά και μάλιστα είναι αυτά τα οποία ο επιχειρηματίας είναι λιγότερο προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει.

 

Λειτουργώντας στο τρίπτυχο προστασίας Πολίτη – Ιδιώτη – Επαγγελματία ερχόμαστε να σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε τα εμπόδια που εμφανίζονται στην επιχείρησή σας και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που προσφέρει ο τουριστικός κλάδος στην χώρα μας.

 

Μας χρειάζεστε σε θέματα όπως:

Επαγγελματική μίσθωση. Αναλαμβάνουμε τον χειρισμό της μισθωτικής σας σχέσης από την έναρξή της μέχρι και την δικαστική ή εξωδικαστική εκπροσώπησή σας, όταν έχει προκύψει ήδη η διαφορά. Για περισσότερα δείτε αναλυτικά εδώ.

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

Εργατικά. Σας εκπροσωπούμε ενώπιον κάθε δικαστικής, διοικητικής και άλλης αρχής, σε θέματα που αφορούν το προσωπικό που απασχολείτε. Για περισσότερα δείτε αναλυτικά εδώ.

Σήμα ΕΟΤ. Φροντίζουμε να φέρουμε εις πέρας όλη τη διαδικασία για την έκδοση ή ανανέωση του Ειδικού Σήματος Λειτουργίας του ΕΟΤ. Αντιμετωπίζουμε το κάθε νομικό ζήτημα ξεχωριστά αλλά και την υπόθεση στο σύνολό της για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Έχετε διαρκή υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της τουριστικής σας επιχείρησης και άμεση νομική εκπροσώπηση ενώπιον κάθε δικαστικής, δημοτικής, διοικητικής ή άλλη αρχής.

Τουριστική νομοθεσία. Σας παρέχουμε πλήρη νομική κάλυψη σε θέματα τουριστικού δικαίου με γνώμονα την αποφυγή άσκοπων και επιζήμιων προστίμων και εξόδων. Σε περίπτωση που η πρόληψη δεν είναι εφικτή τότε υπερασπιζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συμφέροντά σας, πρωτίστως εξωδικαστικά και δικαστικά όπου αυτό είναι αναγκαίο.

Υγειονομικές διατάξεις. Σας θωρακίζουμε νομικά σε ό,τι αφορά την υγειονομική νομοθεσία για να αποφύγετε περιττή ταλαιπωρία και έξοδα. Σας εξασφαλίζουμε άμεση και αποτελεσματική νομική κάλυψη δικαστική ή και εξωδικαστική, όπου αυτό είναι εφικτό, με σκοπό την καλύτερη διαφύλαξη των οικονομικών συμφερόντων σας αλλά και την προστασία της καλής φήμης της επιχείρησής σας.

Πολεοδομικά θέματα. Σε συνεργασία με εξειδικευμένους, έμπειρους και άριστους πολιτικούς μηχανικούς, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις ώστε πολεοδομικά και νομικά να είστε με βεβαιότητα «καλυμμένοι».

 

Εμείς αναλαμβάνουμε να γίνουμε η νομική σας ασπίδα και να σας δώσουμε τον χώρο και τον χρόνο που έχετε ανάγκη για να ασχοληθείτε με αφοσίωση με την επιχείρησή σας. Στόχος μας να «εξοικονομήσουμε» για εσάς πόρους τους οποίους θα «επενδύσετε» στην επιχείρησή σας για να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη της.

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.