Έδρα.

Το Δικηγορικό Γραφείο Ελευθερία Σπ. Παπαδημητρίου και Συνεργάτες παρέχει νομικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε ένα ευρύτατο πεδίο υποθέσεων.

Η έδρα του γραφείου βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, ενώ εξυπηρετεί  υποθέσεις σε όλη την ελληνική επικράτεια με εξειδικευμένους συνεργάτες ανά την Ελλάδα αλλά και σε συνεργασία με αναγνωρισμένες δικηγορικές εταιρείες του εξωτερικού.

 

Φιλοσοφία δε του γραφείου μας είναι η καλύτερη δυνατή και πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας,

προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της εποχής και με σεβασμό στον πελάτη.

Οι συνεργάτες του γραφείου είναι εξαιρετικά καταρτισμένοι επιστήμονες με πολυετή εμπειρία στον τομέα ενασχόλησής τους. Το δίκτυο των συνεργατών του γραφείου απαρτίζουν οικονομολόγοι, λογιστές, πολιτικοί μηχανικοί, σύμβουλοι ακινήτων και φυσικά ειδικοί επιστήμονες σε θέματα τεχνολογίας και πληροφορικής.

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.