Επαγγελματικό ακίνητο.

Ένα από τα βασικότερα θέματα που αφορούν στο ξεκίνημα μιας επιχείρησης είναι ο φυσικός χώρος στον οποίο αυτή θα εγκατασταθεί. Tο ακίνητο στο οποίο θα στεγάσετε τον εξοπλισμό σας, το προσωπικό σας, τις υπηρεσίες ή τα εμπορεύματά σας. Είστε διατεθειμένοι να το αγοράσετε ή να το μισθώσετε; Έχετε σκεφτεί τι πρέπει να προσέξετε στις δύο αυτές περιπτώσεις ώστε να μην βρεθείτε μελλοντικά εκτεθειμένοι και θέσετε σε κίνδυνο την επιχείρησή σας; 

Το Γραφείο μας σας θωρακίζει νομικά από την επιλογή της πιο συμφέρουσας για εσάς λύσης, μέχρι και την υπογραφή της αντίστοιχης σύμβασης η οποία έχει ελεγχθεί για πιθανές παγίδες γραμμή-γραμμή. 

 

Έτσι σε περίπτωση αγοράς φροντίζουμε: 

Για τον έλεγχο του ακινήτου σε Υποθηκοφυλακείο και Κτηματολόγιο, φροντίζουμε για την ορθή κατάρτιση του συμβολαίου μεταβίβασης, για τον τρόπο αποπληρωμής του τιμήματος με όλες τις διατυπώσεις που σας διαφυλάσσουν, είμαστε παρόντες κατά την υπογραφή του συμβολαίου και επιβλέπουμε για όλες τις μετέπειτα ενέργειες που απαιτούνται. 

 

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

Σε περίπτωση δε, μίσθωσης που είναι και η πιο συνηθισμένη: 

Διαπραγματευόμαστε με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό μίσθωμα για εσάς, διαπραγματευόμαστε για κάθε όρο της μισθωτικής σύμβασης ξεχωριστά και φροντίζουμε όλα αυτά να συμπεριληφθούν στη μισθωτική σύμβαση που καταρτίζουμε, ούτως ώστε να διαφυλάσσονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συμφέροντά σας. 

 

Μην αφήνετε ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα που σίγουρα θα σας απασχολήσει κάποια στιγμή στο μέλλον, χωρίς να έχετε φροντίσει την παραμικρή λεπτομέρεια που αν γίνει από τους ειδικούς και όπως πρέπει, σίγουρα θα σας σώσει μελλοντικά. 

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.