Εργατικές Διαφορές.

Η οικονομική κρίση που δοκιμάζει την χώρα μας τα τελευταία χρόνια δεν άφησε ανεπηρέαστο και τον εργασιακό χώρο. Η ανάγκη εργασίας από την μία και οι αύξηση των εργοδοτικών υποχρεώσεων από την άλλη, έχουν εντείνει την ανασφάλιστη, γνωστή και ως μαύρη, εργασία. Ωστόσο η εργατική νομοθεσία συνεχίζει να παρέχει στους εργαζόμενους την προστασία που δικαιούνται και έχουν ανάγκη.

Το Γραφείο μας είναι σε θέση να σταθεί στο πλευρό του εργαζόμενου και να διεκδικήσει τα νόμιμα δικαιώματά του. Να τον θωρακίσει νομικά και να τον υποστηρίξει σε μια κρίσιμη περίοδο της ζωή του όταν βλέπει τα εισοδήματά του να μειώνονται σημαντικά ή ακόμα και στην δυσάρεστη περίπτωση της απόλυσής του.

Αποστολή μας είναι να σας ενημερώσουμε έγκυρα και έγκαιρα για τα εργασιακά σας δικαιώματα

όπως ενδεικτικά, αποζημίωση απόλυσης, αποζημίωση υπερεργασίας και υπερωριακής απασχόλησης, δώρα εορτών, επιδόματα και αποδοχές αδείας, καθώς και κάθε άλλο ειδικό επίδομα που πιθανόν να δικαιούστε. Επιπλέον ελέγχουμε αν το ύψος του μηνιαίου μισθού σας ανταποκρίνεται στα κατώτατα θεσπισμένα όρια, ενώ σε περίπτωση μερικής ή εκ περιτροπής απασχόλησης, εάν αυτή σας έχει επιβληθεί νόμιμα ή καταχρηστικά.

Αν λοιπόν αντιμετωπίζετε προβλήματα που συνδέονται με την εργασία σας, μισθολογικής ή μη φύσης, όπως για παράδειγμα κάποιο εργατικό ατύχημα που σας συνέβη ή θέματα με τον ασφαλιστικό σας φορέα, τότε το γραφείο μας είναι σε θέση να σας καθοδηγήσει στη νομικά ορθή και συμφέρουσα παράλληλα σε εσάς λύση.

 

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

Επιπλέον όμως θα έχετε τη δυνατότητα:

 Να έχετε το νομικό σας παραστάτη σε κάθε βήμα σας στην αρμόδια κάθε φορά υπηρεσία, όπως ενδεικτικά σε Ι.Κ.Α. και Επιθεώρηση Εργασίας, ο οποίος θα σας βοηθήσει σε κάθε διαδικαστική πράξη και ενέργεια, απαλλάσσοντάς σας από την ανεπιθύμητη γραφειοκρατία.

 Να έχετε νομικά έγκυρη και έγκαιρη καθοδήγηση η οποία θα αποτρέψει την απώλεια κάποιου δικαιώματός σας για τυπικούς λόγους. Ειδικά στο εργατικό δίκαιο εφαρμόζονται σύντομες παραγραφές που οι εργαζόμενοι είναι φυσικό να μην γνωρίζουν, με αποτέλεσμα να μη δικαιώνονται, ενώ έχουν το δίκαιο και το νόμο με το μέρος τους.

 Να επιλύσετε στον ελάχιστο δυνατό χρόνο τη διαφορά με τον νυν ή πρώην εργοδότη σας. Στόχος του γραφείου είναι η σύντομη επίλυση της διαφοράς των πελατών μας, η οποία ισοδυναμεί σε οικονομία χρόνου, κόστους και ψυχικών δυνάμεων. Για τον λόγο αυτό προσπάθειά μας είναι η άμεση εξωδικαστική επίλυση της διαφοράς μέσω οργανωμένης διαδικασίας διαπραγμάτευσης.

Ακόμα όμως και στην περίπτωση που η υπόθεσή σας δείχνει να παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης, θα παλέψουμε μέχρι την τελική σας δικαίωση για τα νόμιμα και κατοχυρωμένα δικαιώματά σας, υποστηρίζοντάς σας ενώπιον κάθε αρμόδιας δικαστικής και μη αρχής.

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.