Μίσθωση.

Είτε είστε ιδιοκτήτης και νοικιάζετε ένα ακίνητο, είτε μισθώνετε από κάποιον τρίτο το ακίνητο στο οποίο κατοικείτε ή δραστηριοποιείστε επαγγελματικά, πέρα από υποχρεώσεις έχετε και αρκετά δικαιώματα. Πολύς κόσμος αγνοεί ακόμα και ουσιώδη δικαιώματα που παρέχει ο νόμος με αποτέλεσμα στις περιπτώσεις αυτές να αισθάνεται κάποιος ακόμα και ότι χάνει το δίκιο του.

Για να μην αισθάνεστε λοιπόν ότι χάνετε το δίκιο σας αλλά και για να μην χάσετε εν τέλει τα νόμιμα δικαιώματά σας, το γραφείο μας σας παρέχει έγκυρη και ορθή ενημέρωση για να δράσετε ανάλογα. Πρώτιστο μέλημά μας είναι η εξωδικαστική επίλυση της διαφοράς σας με τη μικρότερη δυνατή οικονομική επιβάρυνση για εσάς, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Ακόμα όμως και στην περίπτωση που η δικαστική οδός είναι αναπόφευκτη, θα υπερασπιστούμε τα νόμιμα συμφέροντά σας με συνέπεια, επαγγελματισμό και με στόχο να σας παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Χρειάζεστε τη νομική μας βοήθεια αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη μίσθωσή σας όπως:

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

Καταβολή ενοικίων.

Απόδοση μισθίου/αποβολή του μισθωτή.

Αίτηση για αναπροσαρμογή του μισθώματος.

Καταβολή κοινοχρήστων.

Αποζημίωση για την χρήση του μισθίου μετά τη λήξη της μίσθωσης.

Αναγκαίες και άλλες δαπάνες που έχετε πραγματοποιήσει στο μίσθιο.

Συμψηφισμός μισθωμάτων με τυχόν άλλες δαπάνες που έχετε πραγματοποιήσει.

 

Επειδή όμως, όπως λένε, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, ο καλύτερος τρόπος για να διαφυλάξετε εγγυημένα τα συμφέροντά σας είναι κατά την έναρξη της μισθωτικής σχέσης. Ένα πλήρες και νομικά άρτιο ιδιωτικό συμφωνητικό μίσθωσης (αστικής ή εμπορικής) είναι βέβαιο ότι θα σας γλυτώσει από μελλοντικές περιπέτειες και θα συμβάλει στη μέγιστη δυνατή προστασία των συμφερόντων σας.

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.