Αθέμιτος ανταγωνισμός.

Οι δύσκολες πλέον συνθήκες που βιώνει η αγορά εξαιτίας της οικονομικής κρίσης δεν έχουν αφήσει ανεπηρέαστες και τις επιχειρήσεις. Ο ανταγωνισμός έχει γίνει ακόμα πιο σκληρός στην προσπάθεια για επιβίωση. Μέσα σε αυτό το κλίμα, πολύ συχνά πλέον, ο υγιής ανταγωνισμός γίνεται αθέμιτος και στόχος του ανταγωνιστή γίνεται η απόσπαση της πελατείας της ανταγωνίστριας επιχείρησης καθώς και η εκμετάλευση της καλής της φήμης και του ονόματός της.

 

Αν έχετε βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το ήδη «στημένο» πελατολόγιό σας, την καλή φήμη που έχετε στην αγορά και την ποιότητα των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας, τότε οφείλετε να λάβετε τα μέτρα σας.

Εμείς γινόμαστε η ασπίδα σας στον αθέμιτο ανταγωνισμό που βάζει σε κίνδυνο την επιχείρησή σας.

 

Σας εξοπλίζουμε με όλο το απαραίτητο νομικό οπλοστάσιο για να απωθήσετε τους «φιλόδοξους» ανταγωνιστές σας, είτε πρόκειται για πρώην υπαλλήλους, συνεργάτες, συνεταίρους σας ή απλά για τρίτους ανταγωνιστές.

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

 

Χρειάζεστε τις εξειδικευμένες γνώσεις και την εμπειρία μας στην περίπτωση που:

Προσβάλλεται η εγκεκριμένη επωνυμία της εταιρείας σας.

Γίνεται παράνομα χρήση του σήματος της εταιρείας σας ή σήματος προϊόντος / υπηρεσίας σας, χωρίς τη δική σας προηγούμενη συναίνεση και αποζημίωση.

Γίνεται παράνομη εκμετάλλευση της επωνυμίας ή του σήματος της εταιρείας σας μέσω της χρήσης από άλλη εταιρεία παρόμοιου ονόματος χώρου (domain name) με το δικό σας.

Επιχειρείται παράνομη και αθέμιτη προσέλκυση της δικής σας πελατείας από τον ανταγωνιστή σας.

Βλάπτεται η φήμη της εταιρείας σας με τη διάδοση ψευδών και ανακριβών ειδήσεων, γεγονότων ή πληροφοριών.

Πάρτε την τύχη της εταιρείας σας στα χέρια σας και μην αφήνετε τρίτους να «χτίζουν» πάνω στον δικό σας κόπο. Ελάτε να δουλέψουμε μαζί και να τους αποτρέψουμε.

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.