Σχέσεις με το Δημόσιο.

Η σχέση του Πολίτη με το Δημόσιο έχει γίνει πλέον εξαιρετικά δύσκολη στις ημέρες που διανύουμε. Η διαρκής αλλαγή της νομοθεσίας, η πολυνομία, η γραφειοκρατία και η ελλιπής (ηθελημένα ή μη) ενημέρωση που παρέχει η Πολιτεία, έχουν ως αποτέλεσμα την καταπάτηση των δικαιωμάτων μας ως Πολιτών καθημερινά, ολοένα και περισσότερο.

 

Το Γραφείο μας λειτουργώντας στο τρίπτυχο προστασίας Πολίτη – Ιδιώτη – Καταναλωτή,

φροντίζει με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό να σας ενημερώσει απλά και κατανοητά για τα δικαιώματά σας ως Πολίτες και να τα υπερασπιστεί με σθένος όπου αυτό επιβάλλεται.

 

Σας είναι απαραίτητη η βοήθειά μας και οι εξειδικευμένες νομικές μας γνώσεις στον τομέα του Δημοσίου και του Διοικητικού Δικαίου στην περίπτωση που θέλετε:

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

Να αμυνθείτε κατά της κατάσχεσης που σας έχει επιβληθεί από την φορολογική διοίκηση, τους ΟΤΑ ή τον ασφαλιστικό σας φορέα για οφειλές που βρίσκονται εκτός ρυθμίσεων.

Να αμφισβητήσετε την ατομική ειδοποίηση χρεών ή την ταμειακή βεβαίωση της οφειλής που έχει εκδοθεί για οφειλή προς την εφορία ή τον ασφαλιστικό σας φορέα.

Να αναζητήσετε παροχές από το Δημόσιο που σας έχουν παράνομα στερήσει (περικοπή μισθού, εφάπαξ, σύνταξης, επιδόματος).

Να κάνετε ένσταση για τη μη πρόσληψή σας σε διαγωνισμό του Δημοσίου.

Να προσβάλλετε την υπηρεσιακή σας μετάταξη ή απόσπαση.

 

Ή ακόμα και στην περίπτωση που:

 

Θέλετε να κάνετε διακοπή της επιχείρησής σας από την εφορία ή από ασφαλιστικό φορέα και αντιμετωπίζετε προβλήματα.

Θέλετε να απαλλαγείτε από τα τέλη κυκλοφορίας που σας επιβάλλονται για όχημα που έχετε μεταβιβάσει, αλλά ο αγοραστής δεν έχει ολοκληρώσει όπως θα έπρεπε τη μεταβίβαση.

Θέλετε να υποβάλλετε τον πλήρη φάκελό σας για να συνταξιοδοτηθείτε.

 

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις αλλά και σε κάθε άλλη διεκδίκηση ή αγώνα με «αντίπαλο» το Δημόσιο, εμείς θα είμαστε δίπλα σας με συνέπεια και υπευθυνότητα για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση άμεσα αλλά και σε βάθος χρόνου.

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.