Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά (ρυθμίσεις δανείων).

Ήδη από το 2010 τα σημάδια της οικονομικής κρίσης άρχισαν να γίνονται αισθητά και στην χώρα μας. Ανάσα στα «Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά» όπως ονομάστηκαν έδωσε ο Νόμος 3869/2010, ο γνωστός «Νόμος Κατσέλη».

Από την εφαρμογή του Νόμου μέχρι σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες αιτήσεων για ρύθμιση οφειλών έχουν κατατεθεί στα Ειρηνοδικεία της χώρας.

Το Γραφείο μας πάντα πρωτοπόρο ήδη από της εξαγγελίας της εφαρμογής του Νόμου Κατσέλη κατέθεσε από τους πρώτους, αιτήσεις υπαγωγής στον ευνοϊκό νόμο.

Οι πελάτες μας, εμπιστεύτηκαν το Γραφείο μας σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής τους και βγήκαν κερδισμένοι.

Ήδη οι πρώτες αποφάσεις είναι θετικές και έχουν ανακουφίσει τους πελάτες μας οι οποίοι, επιπλέον του άγχους της υπερχρέωσης και της επιβίωσης, είχαν να αντιμετωπίσουν την ασφυκτική πίεση των τραπεζών, κυρίως μέσω της διαρκούς όχλησης των εισπρακτικών εταιρειών. Και σε αυτό το τελευταίο προσφέραμε και προσφέρουμε λύση, γνωρίζοντας σε εσάς τις υποχρεώσεις αλλά πάνω από όλα τα δικαιώματά σας απέναντι στις εταιρείες είσπραξης οφειλών, ώστε να μπορείτε να συνομιλείτε ως ισότιμοι με τις τελευταίες, χωρίς άγχος, χωρίς πίεση και το βασικότερο όλων, χωρίς φόβο.

Αν λοιπόν έχετε καταφύγει, ο καθένας για τον δικό του λόγο, στον τραπεζικό δανεισμό και πλέον αδυνατείτε να ανταποκριθείτε πλήρως ή έστω μερικώς προς τις τραπεζικές σας υποχρεώσεις εμείς μπορούμε:

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

 

Να επιτύχουμε μια ρύθμιση των δανείων σας με τους καλύτερους δυνατούς όρους (μηνιαία δόση στην οποία μπορείτε να ανταποκριθείτε, ρεαλιστικός και συμφέρων χρόνος αποπληρωμής της οφειλής, χαμηλότερο επιτόκιο).

Αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία η οποία θα οδηγήσει στην υπαγωγή σας στο Νόμο Κατσέλη. Το μόνο που χρειαζόμαστε από εσάς είναι να μας προσκομίσετε τα δικαιολογητικά που θα σας ζητήσουμε.

Φροντίζουμε άμεσα για την προσωρινή σας προστασία με την κατάθεση της αίτησης στο Ειρηνοδικείο, όπου ζητούμε και να ορισθεί δικάσιμος συζήτησης της προσωρινής διαταγής. Έτσι ρυθμίζονται προσωρινά, πλην όμως άμεσα οι μηνιαίες καταβολές σας προς τις τράπεζες, χωρίς να κινδυνεύει η περιουσία σας, μέχρι την εκδίκαση της αίτησής σας και την έκδοση οριστικής απόφασης.

Παρακολουθούμε την αίτησή σας καθ’ όλη τη διαδρομή της μέχρι την τελική διευθέτηση της υπόθεσής σας, ενημερώνοντάς σας έγκαιρα και έγκυρα για κάθε αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου (Ν. 3869/2010, Νόμος Κατσέλη) που σας αφορά και επηρεάζει την αίτησή σας.

Τέλος σας παρέχουμε σαφή και νομικά ορθή πληροφόρηση σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης των εισπρακτικών εταιρειών, η οποία θα σας θωρακίσει νομικά αλλά και ψυχολογικά.

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.