Σύσταση εταιρείας.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός λέει η λαϊκή σοφία, γνωμικό που μόνο τυχαίο δεν είναι. Κατά την έναρξη της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας είναι που βάζετε τις βάσεις για τη λειτουργία της επιχείρησής σας και καθορίζετε έστω και εν αγνοία σας την μελλοντική, επιτυχημένη ή μη, πορεία της.  

Ποια λοιπόν θα να είναι η τύχη της εταιρείας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις δικές σας επιλογές στο ξεκίνημά της. Έχετε όλες εκείνες τις πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να πάρετε τις σωστές αποφάσεις; Ρωτάτε τα σωστά άτομα για τις πληροφορίες αυτές; Έχετε δίπλα σας τα σωστά άτομα που θα σας καθοδηγήσουνε με ασφάλεια και θα σας προστατέψουν από τις μελλοντικές κακοτοπιές; Μπορείτε να συνεργαστείτε σε πνεύμα σύμπνοιας, συνεργασίας και πάνω απ’ όλα αποτελεσματικά; 

 

Το Γραφείο μας έρχεται να απαντήσει θετικά στα παραπάνω ερωτήματα.

Αποτελούμε τον σύμμαχο – οδηγό σας καθ’ όλη τη διάρκεια της επιχειρηματικής σας πορείας.

Θέτουμε εξ’ αρχής τα θεμέλια της επιτυχίας σας και προνοούμε για τις παγίδες που θα συναντήσετε. 

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

 

Φροντίζουμε για: 

Την κατάρτιση πλήρους καταστατικού της εταιρείας σας που θα σας δώσει τη λύση σε δύσκολη μελλοντική στιγμή. Έτοιμες λύσεις από το διαδίκτυο ή μη αρμόδιους επαγγελματίες δεν είναι μόνο πρόχειρες αλλά δυστυχώς επικίνδυνες λύσεις για εσάς και την επιχείρησή σας. Τις συνέπειες θα τις βιώσετε όταν θα ανακύψει το πρόβλημα και θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε. Αν δεν φροντίσετε για ένα «σφιχτό» καταστατικό τότε σε επίπεδο προστασίας είναι σαν να μην έχετε καν καταστατικό. 

Την κατάρτιση όλων εκείνων των ιδιωτικών συμφωνητικών που θα εξασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία της επιχείρησής σας προς τους τρίτους αλλά και εκ των έσω, συμπεριλαμβανομένου και των εργαζομένων που τυχόν πρόκειται να απασχολείσετε. Άλλωστε «οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους». Η σωστή συμφωνία εκ των προτέρων σας δίνει το πλεονέκτημα των επιλογών στο μέλλον όταν θα τις χρειαστείτε. 

Την ορθή ολοκλήρωση των διαδικασιών σύστασης της εταιρείας σας μέσω της Υπηρεσίας Μίας Στάσης και την εγγραφή της στο μητρώο του ΓΕΜΗ. 

Την κατοχύρωση του εμπορικού σήματος της επιχείρησής σας σε Εθνικό, Κοινοτικό ή/και Διεθνές επίπεδο ανάλογα με τις ανάγκες τις επιχείρησής σας και το επιχειρηματικό σας σχέδιο. 

Την ουσιαστική κατοχύρωση του ονόματος χώρου (domain name) της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο και την προστασίας σας σε περίπτωση διενέξεων. 

 

Ελάτε να συνεργαστούμε. Ελάτε να σας βοηθήσουμε στο ξεκίνημά σας. 

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.