Επιμέλεια τέκνου.

Το πιο ακανθώδες ίσως ζήτημα σε έναν χωρισμό, το οποίο όμως είναι και το πρώτο που πρέπει να ρυθμιστεί, είναι ο καθορισμός της επιμέλειας του ανήλικου τέκνου του ζευγαριού. Η διάσπαση όμως της συζυγικής ζωής συνοδεύεται από τον κλονισμό της εμπιστοσύνης ανάμεσα στο ζευγάρι και την έλλειψη επικοινωνίας. Εκείνο όμως που προέχει, πάνω και πρώτα από όλα, είναι το συμφέρον του παιδιού με την άμεση ρύθμιση της επιμέλειας και την ανάθεση αυτής στον έναν από τους δύο γονείς. 

Σε αυτήν ακριβώς τη κρίσιμη στιγμή της οικογένειάς σας το γραφείο μας θα σας προσφέρει την άμεση νομική υποστήριξη που έχετε ανάγκη. Σκοπός μας είναι ο καλύτερος δυνατόν χειρισμός της υπόθεσής σας συνολικά και όχι μόνο δικαστικά. Ρόλος μας είναι να σας εξηγήσουμε με σαφήνεια, απλά και κατανοητά όλα τα νομικά ζητήματα που εμπλέκονται και αφορούν την υπόθεσή σας και ειδικότερα στο ζήτημα της επιμέλειας.  

Θα σας θωρακίσουμε άμεσα νομικά και θα προστατεύσουμε τα νόμιμα δικαιώματά σας. Πρωτίστως εξωδικαστικά και σε προσπάθεια συνεργασίας με την άλλη πλευρά. Ακόμα όμως και αν η υπόθεση συνεχισθεί στις δικαστικές αίθουσες θα σας υπερασπισθούμε με σθένος προβάλλοντας ισχυρά νομικά επιχειρήματα και αναλαμβάνοντας το συντονισμό κάθε απαραίτητης δικαστικής πράξης. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε λύση στο πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί, αφαιρώντας από εσάς το περιττό άγχος και μειώνοντας την ψυχολογική πίεση που αντιλαμβανόμαστε ότι βιώνετε. Η υπόθεσή σας θα έχει λάβει πλέον τη νομική της διάσταση και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς. 

 

 

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.