Διατροφή.

Με τη διάσπαση της συζυγικής ζωής πολλά είναι τα πρακτικά ζητήματα που οι εν διαστάσει πλέον σύζυγοι καλούνται να αντιμετωπίσουν. Ένα από αυτά και ίσως και το πλέον συχνό μετά την επιμέλεια και την επικοινωνία του παιδιού, είναι ο καθορισμός της μηνιαίας διατροφής που θα καταβάλει ο ένας σύζυγος στον άλλο. Δυστυχώς όμως το συνήθως άσχημο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί δυσκολεύει τη συνεννόηση και ειδικά σε θέματα οικονομικά. 

 

Το Γραφείο μας είναι σε θέση να σας βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, αναλαμβάνοντας όλη τη διαδικασία μέχρι τη επίτευξη συμφωνίας με τον άλλο και καμιά φορά δύστροπο σύζυγο.

Με ρεαλισμό και με σεβασμό στις προσωπικές ανάγκες του παιδιού σας αλλά και τις δικές σας,

καθορίζουμε με τη δική σας βοήθεια και συνεργασία το ύψος της μηνιαίας διατροφής την οποία και θα απαιτήσουμε από τον άλλο σύζυγο, πρωτίστως εξωδικαστικά. 

Στην περίπτωση δε που η υπόθεση χρειαστεί να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, προβαίνουμε άμεσα και δίχως χρονοτριβή στην κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων με επιπλέον αίτημα προσωρινής διαταγής ώστε ακόμα και στο χρονικό διάστημα μέχρι την έκδοση απόφασης επί της αγωγής σας, να έχετε πλήρως κατοχυρωθεί. 

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.