trademark matters ta panta gia to emporiko sima 7464367

Trademark Matters, Τα Πάντα για το Εμπορικό Σήμα

Θα θέλατε να μάθετε ό,τι είναι αναγκαίο για να δημιουργήσετε ή να προστατεύσετε το εμπορικό σας σήμα; Αυτή η ανακοίνωση τότε σας ενδιαφέρει!

Εάν δεν θέλετε να δείτε το βίντεο, εναλλακτικά μπορείτε να συνεχίσετε να διαβάζετε το άρθρο παρακάτω.

 

Από όλα τα χρόνια της επαγγελματικής μου ενασχόλησης με την κατοχύρωση εμπορικών σημάτων, έχω διαπιστώσει το εξής: Υπάρχει ελάχιστη, αν όχι καθόλου ενημέρωση σχετικά με τα εμπορικά σήματα στην Ελλάδα. Η έννοια, επίσης, του branding είτε αγνοείται εντελώς, είτε είναι γνωστή, αλλά όχι όπως θα έπρεπε.

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

Το ίδιο συμβαίνει ως αποτέλεσμα, και με το εμπορικό σήμα. Επιχειρήσεις αγνοούν τη δύναμη του εμπορικού σήματος, αλλά και πώς αυτό θα μπορούσε να εκτοξεύσει τις πωλήσεις τους.

Το Δικηγορικό Γραφείο «Ελευθερία Παπαδημητρίου και Συνεργάτες» σε μία σύμπραξη με το startADR, το Ινστιτούτο Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών, αποφάσισε να ξεκινήσει την καμπάνια «TradeMarkMatters» για να καλύψει αυτό το κενό.

 

Τι είναι η καμπάνια «TradeMarkMatters»;

Είναι μία καμπάνια ενημέρωσης των επιχειρήσεων, αλλά και κάθε εμπόρου, βιοτέχνη ή επαγγελματία για το εμπορικό σήμα και το branding. Η καμπάνια θα περιλαμβάνει webinars, ενημερωτικό υλικό, εκδηλώσεις και κάθε τι αναγκαίο για μία σωστή και ολοκληρωμένη πληροφόρηση για το εμπορικό σήμα στην Ελλάδα.

 

Που απευθύνεται

Απευθύνετε σε όλους εσάς που θέλετε να προστατέψετε το εμπορικό όνομα της επιχείρησής σας από τρίτους, αλλά και να το δυναμώσετε στην αγορά που σας ενδιαφέρει, είτε προσφέρετε αγαθά, είτε προσφέρετε υπηρεσίες, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Απευθύνετε σε κάθε έμπορο, βιοτέχνη ή επαγγελματία που δραστηριοποιείται σε οποιοδήποτε εμπορικό ή οικονομικό κλάδο δραστηριότητας.

 

Έτσι λοιπόν, στα πλαίσια της καμπάνιας «TradeMarkMatters» προσφέρουμε εντελώς δωρεάν ένα ωριαίο webinar στο οποίο θα μάθετε:

  • Γιατί χρειάζεστε το εμπορικό σήμα
  • Τι είναι το εμπορικό σήμα και τι είναι το branding
  • Ποια είναι τα ήδη των εμπορικών σημάτων και ποια η πρακτική τους χρησιμότητα ανά είδος
  • Τι πρέπει να προσέξετε όταν αποφασίσετε να κατοχυρώσετε το εμπορικό σας σήμα
  • Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο Ευρωπαϊκό, το Εθνικό και το Διεθνές εμπορικό σήμα
  • Ποια σχέση έχει το εμπορικό σήμα με το όνομα χώρου (domain name) που χρησιμοποιείτε στο Διαδίκτυο και τι πρέπει να προσέξετε
  • Πώς συνδέεται, αλλά και πώς διαφέρει το εμπορικό σήμα από την επωνυμία και το διακριτικό τίτλο της επιχείρησής σας
  • Ποιος μπορεί να είναι ο δικαιούχος ενός εμπορικού σήματος
  • Ποια είναι η διάρκεια προστασίας που προσφέρει το εμπορικό σήμα
  • Ποιο είναι το κόστος για την κατοχύρωση ενός εμπορικού σήματος
  • Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε οικονομικά το εμπορικό σας σήμα

 

Αν θέλετε απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα, αλλά και σε πολλά άλλα ακόμη, δηλώστε εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και θα ενημερωθείτε για την ώρα και ημέρα που θα πραγματοποιηθεί αυτό το webinar που δεν πρέπει να χάσετε! 

Μην ξεχάσετε για τη δική σας έγκυρη νομική ενημέρωση να κάνετε εγγραφή στο Newsletter μας.