Ενδοεταιρικές διαφορές.

Το λαϊκό ρητό λέει «οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους». Εσείς φροντίσατε κατά την έναρξη της επιχείρησής σας να προλάβετε μελλοντικές διαφωνίες με τους συνεταίρους σας ώστε να αποφύγετε διαμάχες που θα ζημιώσουν την επιχείρησή σας; Ή μήπως αμελήσατε όταν έπρεπε και τώρα έχετε να αντιμετωπίσετε σοβαρές διαφορές με ανθρώπους εντός της επιχείρησής σας;

Πάρτε την επιχείρησή σας στα χέρια σας ακόμα και τώρα.

 

Το γραφείο μας σας προσφέρει εκείνη τη βοήθεια που χρειάζεστε στην κρισιμότερη ίσως χρονική περίοδο που αντιμετωπίζει η επιχείρησή σας. Εμείς φροντίζουμε για:

Την καλύτερη δυνατή επίλυση της διαφωνίας που έχει προκύψει με τον ή τους συνεταίρους σας.

Την διεκδίκηση και ικανοποίηση των συμφερόντων σας παράλληλα με την προστασία της επιχείρησης σαν σύνολο.

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

Την θωράκιση της επιχείρησής σας νομικά έναντι των τρίτων ώστε να μείνει αλώβητη από την ενδοεταιρική διαμάχη.

Τη νόμιμη και επωφελή για εσάς έξοδό σας από την εταιρεία, σε περίπτωση που αυτό επιθυμείτε ή ταιριάζει στα συμφέροντά σας.

Στόχος μας είναι η προστασία της επιχείρησής σας στο σύνολό της. Η αναβίωση, η παραμονή της στην αγορά, η θωράκισή της στον χρόνο.

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.