Πνευματικά δικαιώματα.

Τα πνευματικά δικαιώματα στην Ελλάδα από το 1993 έχουν αποκτήσει πλήρη προστασία. Όμως, ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, ελάχιστοι δημιουργοί γνωρίζουν τα δικαιώματά τους και πώς να προστατέψουν τα έργα τους.  

Οι περισσότεροι καλλιτέχνες, συγγραφείς, σεναριογράφοι, ποιητές, μουσικοί, στιχουργοί, χορογράφοι, ζωγράφοι, γλύπτες, αρχιτέκτονες, εικονογράφοι, φωτογράφοι, δεν γνωρίζουν πώς να προστατέψουν αποτελεσματικά τα προϊόντα της διανοίας τους. Αποτέλεσμα αυτής της ελλιπούς ενημέρωσης είναι ηθικά και περιουσιακά δικαιώματα να προσβάλλονται και ο δημιουργός να χάνει τη νόμιμη και δικαιούμενη αμοιβή για το έργο του και πολύ περισσότερο για τον πολιτισμό που έχει παράξει. 

Το Γραφείο μας στέκεται στο πλευρό του δημιουργού και μάχεται για τη κατοχύρωση, τη διεκδίκηση και την αποκατάσταση των δικαιωμάτων του μέχρι την πλήρη και ολοσχερή αποζημίωση και ικανοποίησή του, ηθική αλλά και περιουσιακή. 

Αν αναρωτηθήκατε ενδεικτικά «πώς θα κατοχυρώσω το βιβλίο μου;», «μήπως να στείλω τους στίχους στον εαυτό μου;», «μου έκλεψαν το σχέδιο, μπορώ να τους κυνηγήσω;», «είδα το σενάριό μου να προβάλλεται χωρίς την έγκριση και χωρίς την προηγούμενη αμοιβή μου, πώς θα τους σταματήσω;», τότε σας είναι απαραίτητη η βοήθειά μας! 

 

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

Εμείς φροντίζουμε για: 

Τη κατοχύρωση του έργου σας, δημιουργώντας παράλληλα όλο εκείνο το πλαίσιο που θα διαφυλλάξει πλήρως και αποτελεσματικά τα συμφέροντά σας σε περίπτωση τυχόν μελλοντικής προσβολής. 

Την άμεση αποκατάσταση της προσβολής που έχετε υποστεί και την απαγόρευση στον προσβολέα να κάνει χρήση ή να καρπώνεται το έργο σας, χωρίς τη δική σας προηγούμενη αποζημίωση. 

Την πλήρη διεκδίκηση των περιουσιακών σας δικαιωμάτων μέχρι και την είσπραξη της αποζημίωσης που δικαιούστε και σας αξίζει. 

Κάθε δημιουργός οφείλει και αξίζει να έχει τον δικό του Σύμβουλο σε θέματα πνευματικών δικαιωμάτων, αν δίνει βαρύτητα στο έργο του και πολύ περισσότερο αν βιοπορίζεται από αυτό.

 

Εμείς είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις υψηλότερες προσδοκίες γιατί: 

Διαθέτουμε την εξειδικευμένη γνώση που απαιτείται στο Δίκαιο της Πνευματικής Ιδοκτησίας, γνωρίζοντας πρωτίστως το Ελληνικό αλλά και το Κοινοτικό πλαίσιο, ενώ παρακολουθούμε παράλληλα διαρκώς τις διεθνείς εξελίξεις στον τομέα των πνευματικών δικαιωμάτων. 

Έχουμε χειριστεί με επιτυχία σύνθετες υποθέσεις πνευματικών δικαιωμάτων, ανάμεσα στις οποίες και κάποιες εξαιρετικά σπάνιες για τα ελληνικά δεδομένα. 

Δουλεύουμε με επαγγελματισμό, συνέπεια και εχεμύθεια, θέτοντας όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.  

Προτεραιότητά μας είναι η προστασία του δημιουργού και του έργου του. 

Χρέος να μας να διαφυλάξουμε τον σεβασμό στον ίδιο και τα προϊόντα του μόχθου του. 

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.