Κληρονομικές διαφορές.

Την απώλεια ενός συγγενικού προσώπου συνοδεύει δυστυχώς μια σειρά υποχρεώσεων στις οποίες πρέπει να ανταποκριθείτε άμεσα. Ειδικά στην περίπτωση που ο θανών έχει αφήσει κάποια ακίνητη περιουσία π.χ. σπίτι, οικόπεδο, αγροτεμάχιο ή ακόμα και μόνο τραπεζικές καταθέσεις. Μάλιστα στην περίπτωση που η περιουσία που κληρονομείτε περιλαμβάνει κυρίως ή μόνο χρέη, η ανάγκη για άμεση διενέργεια συγκεκριμένων νομικών πράξεων γίνεται ακόμα μεγαλύτερη. 

 

Το γραφείο μας δίνει τη λύση στη δύσκολη αυτή περίοδο τη ζωή σας, αναλαμβάνοντας όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες, απαλλάσσοντάς σας έτσι από την περιττή ταλαιπωρία και τα επιπλέον έξοδα. Σε συνεργασία με μια ομάδα αποτελούμενη από άριστους επιστήμονες και επαγγελματίες όπως συμβολαιογράφο, λογιστή, πολιτικό μηχανικό, σύμβουλο ακινήτων και οικονομολόγο επί τραπεζικών θεμάτων, δίνουμε ολική λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε έγκυρα, έγκαιρα και πάνω από όλα οικονομικά. 

 

Μπορούμε να σας φανούμε απόλυτα χρήσιμοι στις εξής περιπτώσεις: 

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

Αποδοχή κληρονομιάς. 

Αποποίηση κληρονομιάς. 

Ακύρωση αποποίησης κληρονομιάς. 

Αναγνώριση νόμιμης μοίρας/προσβολή κληρονομικού δικαιώματος. 

Ανατροπή δωρεάς. 

Διανομή κληρονομιαίας περιουσίας. 

Δημοσίευση διαθήκης. 

Ακύρωση διαθήκης. 

Προσβολή διαθήκης. 

Παροχή κληρονομητηρίου. 

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.