Σχέσεις με το Δημόσιο.

Η πολυνομία και το δαιδαλώδες νομικό πλαίσιο που υπάρχει στον ελληνικό κράτος καθιστά τον πολίτη και ακόμα περισσότερο τον επαγγελματία, εκτεθιμένο και ευάλωτο απέναντι στο Κράτος και τη Δημόσια Διοίκηση.

Εμείς σας δίνουμε τον μίτο της Αριάνδης που θα σας βγάλει με επιτυχία από τον λαβύρινθο της ελληνικής νομοθεσίας.

Αφοσιωμένοι στο τρίπτυχο προστασίας Πολίτη – Ιδιώτη – Επαγγελματία φροντίζουμε για τα δικά σας συμφέροντα.

 

Θα μας χρειαστείτε ως σύμμαχο, οδηγό και υπερασπιστή σας αλλά και της επιχείρησής σας στις περιπτώσεις που αντιμετωπίζεται προβλήματα με:

Την Δημόσια Διοίκηση

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

Την Τοπική Αυτοδιοίκηση (ΟΤΑ και Περιφερεικές Υπηρεσίες)

Τον φορέα κοινωνικής ασφάλισης ως εργαδότης (π.χ. Ο.Α.Ε.Ε.) ή σε σχέση με το προσωπικό που τυχόν απασχολείτε στην επιχείρησή σας (Ι.Κ.Α.).

Με τη δική μας βοήθεια θα υπερασπιστείτε όπως πρέπει και αξίζετε τα συμφέροντα της επιχείρησής σας αλλά και τα ίδια τα δικαιώματά σας ως πολίτες.

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.