Εμπορικές συναλλαγές.

Το πως λειτουργείτε κατά τις εμπορικές σας συναλλαγές καθορίζει σε σημαντικό βαθμό και την πορεία της επιχείρησής σας. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις εμπορικές σας συναλλαγές για δύο βασικούς λόγους. Πρώτον για να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι με ευθύνες και υποχρεώσεις που θα κοστίσουν στην επιχείρησή σας. Δεύτερον για να διασφαλίσετε τα δικαιώματά σας και να αξιώσετε την ικανοποίησή τους όταν αυτό χρειαστεί. 

Εμείς σας δίνουμε τα νομικά εργαλεία για να αποφύγετε τις παγίδες. Πριν αλλά και κατά τη διάρκεια μιας εμπορικής συμφωνίας.

 

Σας προσφέρουμε προστασία στις εξής περιπτώσεις: 

Κατά τη σύναψη κάθε εμπορικής σας συμφωνίας. Καταρτίζουμε τα απαραίτητα ιδιωτικά συμφωνητικά που διαφυλάσσουν στο μέγιστο τα συμφέροντά σας, εξασφαλίζουν τα δικαιώματά σας, ενώ παράλληλα σας προστατεύουν από μελλοντικές κακοτοπιές. 

Κατά τις συναλλαγές σας. Θέματα που αφορούν τον τρόπο πληρωμής σας όπως επιταγές, συναλλαγματικές και τιμολόγια. Σας καθοδηγούμε κατά την έκδοσή τους και για το πως και πότε μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας από αυτά. Κινούμαστε άμεσα και έγκαιρα για την τυχόν δικαστική διεκδίκησή τους.  

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

 

Φροντίζουμε για την μέγιστη απόδοση των εμπορικών σας συναλλαγών περιορίζοντας όσο γίνεται δικαστικά έξοδα και κόστος νομικών ενεργειών.  

Για εμάς είναι το αποτέλεσμα που μετρά.  

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.