Προσβολή προσωπικότητας.

Η έκθεση της προσωπικότητάς μας είναι πλέον καθημερινή στο διαδίκτυο. Τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης όπως το facebook, twitter, Instagram, linkedin, είναι πλέον σε μεγάλο ή μικρό βαθμό, κομμάτι της κοινωνικής μας «ηλεκτρονικής» ζωής. Μέσα από τις παραπάνω πλατφόρμες ανταλλάσσουμε απόψεις, ιδέες ακόμα και πληροφορίες. Και εδώ είναι που χρειάζεται μεγάλη προσοχή!  

Πόσες φορές αναρωτηθήκατε αν ξεπεράσατε τα όρια σε κάποια φιλική κουβέντα στο διαδίκτυο; Πόσες φορές διακινήσατε μια πληροφορία χωρίς να γνωρίζετε την πηγή της και πολύ περισσότερο την εγκυρότητά της; Μήπως από την άλλη πλευρά ήσασταν εσείς ο αποδέκτης σχολίων που ξεπέρασαν το όριο και αγγίξανε την εξύβριση; Ή μήπως είδατε πληροφορίες για το πρόσωπό σας που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα να διακινούνται, να διαδίδονται ή ακόμα και να δημοσιεύονται σε ειδησεογραφικά sites, ιστολόγια (blogs) ή σε forums συζητήσεων και να σας δυσφημούν;  

Το Γραφείο μας σας προσφέρει την προστασία που έχετε ανάγκη σε αυτές τις περιπτώσεις.

Είμαστε δίπλα σας να διεκδικήσουμε τα νόμιμα δικαιώματά σας και να προστατέψετε την προσωπικότητά σας, την ιδιωτική, την επαγγελματική και την οικογενειακή σας ζωή. 

 

Σε περίπτωση προσβολής σας, φροντίζουμε άμεσα για την άρση της προσβολής και σε περίπτωση ζημίας σας, μεριμνούμε με κάθε απαραίτητη ενέργεια για την αποζημίωση που δικαιούστε. 

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.