Μεταβίβαση.

Η μεταβίβαση ενός ακινήτου ή ακόμα και ενός κινητού όπως για παράδειγμα ενός αυτοκινήτου μπορεί να φαίνεται σε κάποιους από εσάς μια εύκολη και γενικά τυπικά διαδικασία, η αλήθεια όμως είναι ό,τι μπορεί να κρύβει στο μέλλον «δυσάρεστες» εκπλήξεις αν δεν γίνει με μεγάλη προσοχή και επιμέλεια.

 

Το γραφείο μας είναι σε θέση να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με ασφάλεια την μεταβίβαση που επιθυμείτε ή στην οποία σκοπεύετε να εμπλακείτε. Σκοπός μας είναι να διασφαλίσουμε στο ακέραιο τα δικαιώματά σας, παρόντα αλλά και μελλοντικά. Ταυτόχρονα όμως μέλημά μας αποτελεί η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των συμφερόντων σας με την μεγιστοποίηση των ωφελημάτων που ο νόμος σας παρέχει.

 

Θα μας χρειαστείτε σίγουρα αν έχετε αποφασίσει:

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

Να πωλήσετε κάποιο ακίνητό σας.

Αναλαμβάνουμε να σας εκπροσωπήσουμε στην αγοραπωλησία και να ολοκληρωθεί η διαδικασία σωστά. Το βασικότερο όμως όλων. Σας εξασφαλίζουμε ως προς το τίμημα από την αρχή έως το τέλος. Μέσω των εξειδικευμένων συνεργατών μας σας βοηθούμε: α) Να αξιολογήσετε σωστά το ακίνητό σας ούτως ώστε να επιτύχετε μια επικερδή εμπορικά συμφωνία. β) Διαπραγματευόμαστε για εσάς για να σας εξασφαλίσουμε το υψηλότερο δυνατό τίμημα. γ) Σας διαφυλάσσουμε νομικά ως προς την είσπραξη του τιμήματος. δ) Παρακολουθούμε την διαδικασία από την αρχή μέχρι την επιτυχημένη ολοκλήρωσή της, συμβουλεύοντάς σας νομικά βήμα, βήμα καθ’ όλη την πορεία. 

 

Να αγοράσετε ένα ακίνητο.

Η αγορά ενός ακινήτου κρύβει περισσότερους κινδύνους απ’ όσους ίσως μπορείτε να φανταστείτε. Για τον λόγο αυτό το γραφείο μας στέκεται δίπλα σας σε όλη την διαδικασία της αγοραπωλησίας και φροντίζει να σας προφυλάξει από τις κακοτοπιές μέσω των εξειδικευμένων συμβουλών και της νομικής καθοδήγησης που σας παρέχει. Με την βοήθειά μας: α) Αποκτάτε μια πλήρη και ακριβή εικόνα της νομικής κατάστασης του ακινήτου που επιθυμείτε να αγοράσετε. β) Έχετε μια πλήρη εκτίμηση της αξίας του υπό αγορά ακινήτου ώστε να προχωρήσετε σε μια συμφέρουσα αγορά και όχι σε μια «κακή επένδυση». γ) Διαπραγματευόμαστε για εσάς σε όλα τα σημεία της συμφωνίας ώστε να γίνει αυτή πιο συμφέρουσα για εσάς. δ) Φροντίζουμε για την τακτοποίηση όλων των νομικών θεμάτων και την πλήρη ολοκλήρωση της μεταβίβασης. ε) Σας χορηγούμε πλήρη φάκελο με όλα τα έγγραφα που αφορούν το ακίνητό σας συγκεντρωμένα για το αρχείο σας και έτοιμα για κάθε μελλοντική χρήση.

 

Να πωλήσετε ένα αυτοκίνητο.

Η μεταβίβαση ενός αυτοκινήτου μπορεί να φαίνεται απλή διαδικασία, όμως υπό συνθήκες μπορεί να σας δημιουργήσει μια σειρά προβλημάτων. Η μη καταβολή του τιμήματος από τον αγοραστή σε εσάς ίσως είναι και το μικρότερο.

Είναι συνηθισμένο πλέον φαινόμενο οι αγοραστές να μην ολοκληρώνουν την διαδικασία της μεταβίβασης στις αρμόδιες υπηρεσίες, με αποτέλεσμα ο πωλητής να παραμένει νομικά υπεύθυνος έναντι του Δημοσίου αλλά και κάθε τρίτου και μάλιστα εν αγνοία του.

Αν λοιπόν δεν θέλετε να βρεθείτε στη θέση αυτού του πωλητή και προ δυσάρεστων εκπλήξεων, εμείς φροντίζουμε για όλα τα διαδικαστικά που αφορούν την μεταβίβαση, αλλά σας διασφαλίζουμε και ως προς το τίμημα.

Αν όμως έχετε δυστυχώς ήδη βρεθεί στην δύσκολη αυτή θέση και καλείστε να λογοδοτήσετε σε Δημόσιο και τρίτους για ένα αυτοκίνητο που έχετε πωλήσει ενδεχομένως εδώ και πολλά χρόνια, εμείς είμαστε σε θέση να δώσουμε τη λύση στο πρόβλημά σας.

 

Να μεταβιβάσετε λόγω δωρεάς ή γονικής παροχής.

Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση σας θωρακίζουμε νομικά, παρέχοντάς σας τις κατάλληλες πληροφορίες, σε συνεργασία πάντα και με τους ειδικούς συνεργάτες μας, όπως συμβολαιογράφο και φοροτεχνικό, ώστε να είστε 100% διασφαλισμένοι.

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.