Ποινικά αδικήματα.

Η αντιμετώπιση της ποινικής Δικαιοσύνης δεν είναι ποτέ μια απλή και ασήμαντη υπόθεση. Ένα ποινικό αδίκημα μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις στην πορεία της ζωή σας ακόμα και όταν η ποινική του απαξία είναι μικρή. Αυτό συμβαίνει γιατί πάντοτε ένα ποινικό αδίκημα συνδέεται με μια αξίωση αστικής ή διοικητικής φύσης, ανάλογα με τον παθόντα της περίπτωσης, ιδιώτη ή Δημόσιο αντίστοιχα.  

«Εντάξει δεν είναι και κακούργημα, δεν χρειάζομαι Δικηγόρο», «θα πάω μόνος μου στο Δικαστήριο, δεν είναι κάτι σοβαρό». Αν σας έχει περάσει από το μυαλό αυτή η σκέψη, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείτε. Μην κάνετε το λάθος που πολλοί κάνουν και αντιμετωπίζουν επιπόλαια μια ποινική δίκη όταν αυτή γίνεται ενώπιον χαμηλόβαθμου ποινικού Δικαστηρίου όπως είναι το Πλημμελειοδικείο ή ακόμα και το Πταισματοδικείο. Δεν είναι μόνο τα κακουργήματα σοβαρές ποινικές υποθέσεις με επιπτώσεις στη ζωή σας, επαγγελματική και οικογενειακή.  

Το Γραφείο μας σας προσφέρει την πλήρη νομική κάλυψη που έχετε ανάγκη.

Χειριζόμαστε την υπόθεσή σας στο σύνολό της ώστε να σας προστατέψουμε από κάθε πιθανό κίνδυνο και να αποτρέψουμε την βλάβη σας σε προσωπικό και περιουσιακό επίπεδο. 

 

Ακόμα όμως και στην περίπτωση που αντιμετωπίζετε σοβαρές κατηγορίες, εμείς προετοιμάζουμε την υπεράσπισή σας από την ανάληψη της σχετικής δικογραφίας και τις εξηγήσεις σε προανακριτικό βαθμό, μέχρι και την παραπομπή σας στο ακροατήριο, συλλέγοντας όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία που θα βοηθήσουν στην επιτυχή εκπροσώπησή σας. 

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

Στεκόμαστε δίπλα σας σε μία δύσκολη στιγμή της ζωής σας. Μαχόμαστε για την τελική αθώωσή σας, δεσμευόμαστε για την καλύτερη δυνατή εκπροσώπησή σας. 

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.