Η Φιλοσοφία μας.

Ο ρόλος του δικηγόρου πλέον στην εποχή μας και ειδικά στη χώρα μας έχει αλλάξει. Έχει περάσει ο καιρός που ο πελάτης ήθελε ένα δικηγόρο σοβαρό – σοβαροφανή με αυστηρό ύφος, απόμακρο και με γλώσσα επιτηδευμένη γεμάτη νομικές ορολογίες και ακαταλαβίστικους όρους. Πλέον ο κάθε πολίτης ζητά ένα δικηγόρο προσιτό, απλό, που με σαφήνεια και ειλικρίνεια θα του εξηγήσει ποιο είναι το πρόβλημα που τον απασχολεί και πως ο ίδιος θα τον βοηθήσει να το αντιμετωπίσει.

 

Αυτόν λοιπόν τον δικηγόρο θα βρείτε στο Δικηγορικό Γραφείο Ελευθερία Παπαδημητρίου και Συνεργάτες. Τον δικηγόρο που είναι κοντά στον πολίτη, κατανοεί τις ανάγκες του και έχει να του προσφέρει την καλύτερη δυνατή λύση, σε αποτέλεσμα, χρόνο και χρήμα.

 

Στο γραφείο μας δίνεται προτεραιότητα στην προσωπική ενασχόληση με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, με σεβασμό στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της κάθε μεμονωμένης υπόθεσης. Μέσω της συνεργασίας και του καλού κλίματος πελάτη – δικηγόρου κάθε πρόβλημα μπορεί να βρει τη λύση του, δικαστική ή εξωδικαστική.

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

Το συμφέρον του πελάτη είναι αυτό που έρχεται πρώτο στη λίστα των προτεραιοτήτων μας. Για τον λόγο αυτό είμαστε υπέρμαχοι και προωθούμε κάθε πιθανή εξωδικαστική επίλυση της διαφοράς που θα εξοικονομήσει κόστος και χρόνο από τον πελάτη μας.

 

Αν πάλι η προσφυγή στα Δικαστήρια είναι αναπόφευκτη εκεί μαχόμαστε με σθένος για τα νόμιμα δικαιώματα των πελατών μας, επιδιώκοντας τη νίκη, καθιστώντας παράλληλη την όλη διαδικασία όσο το δυνατόν λιγότερο ψυχοφθόρα για τους πελάτες μας.

 

Γιατί λοιπόν να επιλέξετε το γραφείο μας;

Για όλους τους παραπάνω λόγους αλλά και γιατί στο γραφείο μας θα απολαύσετε:

 

Νομικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου κατάρτισης και προδιαγραφών κορυφαίων νομικών εταιρειών του εξωτερικού.

Εξειδικευμένο χειρισμό της κάθε υπόθεσης ξεχωριστά, γιατί καμία υπόθεση δεν είναι ίδια με κάποια άλλη.

Απόλυτη αντιστοιχία ποιότητας και κόστους των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ολοκληρωμένες λύσεις, με πλαισίωση της νομικής αντιμετώπισης της υπόθεσης με ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών αναγκαίων ειδικοτήτων.

Εύρυθμη συνεργασία σε κλίμα εμπιστευτικό, φιλικό, πλην όμως άκρως επαγγελματικό.

Αλλά και γιατί πάνω από όλα για εμάς προέχει ο πελάτης.

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.