Αντιπαροχή.

Η ανοικοδόμηση με το σύστημα της αντιπαροχής είναι μια καλή λύση και ευκαιρία για εσάς που θέλετε να αποκτήσετε μια κατοικία, αλλά δεν έχετε τα χρήματα να προχωρήσετε σε μια αγορά ή να χτίσετε την κατοικία σας με δικά σας κεφάλαια. Αν λοιπόν δεν έχετε τους οικονομικούς πόρους για κάτι τέτοιο, η ανοικοδόμηση με το σύστημα της αντιπαροχής θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε το σπίτι που ίσως πάντοτε επιθυμούσατε και να λύσετε το στεγαστικό σας πρόβλημα. 

 

Ωστόσο, το να δώσετε το οικόπεδό σας ως αντιπαροχή σε κάποιο εργολάβο και να λάβετε ως αντάλλαγμα ένα διαμέρισμα, δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. Θα πρέπει να επιλέξετε με μεγάλη προσοχή τους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν σε αυτή την διαδικασία όπως μηχανικό, εργολάβο και κυρίως νομικό. 

 

Εμείς σας κατοχυρώνουμε νομικά, βήμα προς βήμα, σε όλη τη διαδικασία από την αρχική συμφωνία με τον εργολάβο, πριν την ανοικοδόμηση, μέχρι και την νομική τακτοποίηση του διαμερίσματος πλέον σε Υποθηκοφυλακείο και Κτηματολόγιο. 

 

Για περισσότερα νομικά θέματα κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube   youtube subscribe 9348224

 

Εμείς φροντίζουμε για: 

Την κατάρτιση της γενικής αλλά και της ειδικής συγγραφής των υποχρεώσεων του εργολάβου πριν την έναρξη των εργασιών. Έτσι διασφαλίζονται στο ακέραιο τα δικαιώματά σας, γνωρίζετε ακριβώς τι θα παραλάβετε και προλαβαίνονται λάθη και άσκοπες έριδες που μπορεί να σας οδηγήσουν σε πολύχρονους και πολυδάπανους δικαστικούς αγώνες.  

 

Τη νομική επίβλεψη όλης της διαδικασίας που μπορεί να αφορά ακόμα και θέματα πολεοδομικής φύσης που μπορεί να σας βάλουν στο μέλλον σε ανεπιθύμητες περιπέτειες. 

 

Τη σύσταση οριζόντιας ή και κάθετης (όπου αυτό απαιτείται) ιδιοκτησίας, καθώς και του απαραίτητου Κανονισμού της πολυκατοικίας με την παράλληλη φροντίδα για την μεταγραφή τους στο Υποθυκοφυλακείο και το Κτηματολόγιο. 

 

Την πλήρη τακτοποίηση του ακινήτου σας (διαμερίσματος) σε Υποθηκοφυλακείο και Κτηματολόγιο, ώστε να μην βρεθείτε στο μέλλον προ εκπλήξεων, στην περίπτωση που θελήσετε να μεταβιβάσετε το ακίνητό σας ή να προβείτε σε οποιαδήποτε άλλη συμβολαιογραφική πράξη που το αφορά. 

 

 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 557-528 ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά το θέμα που σας απασχολεί. Θα μας βρείτε σε ιδιαίτερα βολική τοποθεσία, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 26, στον 2ο όροφο του Μεγάρου Θέμις (επί του υπογείου λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης). Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε! Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας...
Ενθαρρύνουμε πάντα την κοινοποίηση των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα εφόσον εμφανίζεται ο ακριβής σύνδεσμος της σελίδας που κοινοποιήθηκε. 
Απαγορεύεται η αντιγραφή, προβολή, λήψη, διανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή και αναδιανομή πληροφοριών, κειμένου, αρχείων, εικόνων, βίντεο που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, καθώς και η δημιουργία παράγωγου υλικού βασισμένου σε εικόνες, κείμενα, αρχεία ή βίντεο της ιστοσελίδας μας χωρίς την ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.